ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (18:15): Με στόχο την δεύτερη σερί νίκη σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα!


Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ "κοντράρονται" σήμερα (22/09, 18:15) στο Αγρίνιο με φόντο τη δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Οι Αγρινιώτες έχουν συγκεντρώσει έως τώρα 4 βαθμούς και μετά το "διπλό" της περασμένης αγωνιστικής στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο ευελπιστούν να συνεχίσουν με νίκη το πρωτάθλημα, αυτή τη φορά μπροστά στο κοινό τους και με αντίπαλο τον "Δικέφαλο του Βορρά". Ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ζεστέντ, ο οποίος αποκόμισε έναν ελαφρύ τραυματισμό από τον αγώνα με τον Ατρόμητο και έτσι δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του. Δύσκολο ματς για τα "καναρίνια" που θα παλέψουν για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο μια σαφώς ποιοτικότερη ομάδα.

Από την άλλη πλευρά, οι Θεσσαλονικείς μετά την ήττα-σοκ εντός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχουν επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα νικώντας κατά σειρά Λίνκολν (0-2) και Αστέρα Τρίπολης (0-1). Μοναδικός στόχος της ομάδα του Λουτσέσκου είναι η νίκη στο Αγρίνιο, ώστε η ομάδα να αρχίσει να ανεβαίνει βαθμολογικά μιας και στόχος είναι η κορυφή. Χωρίς τον Αντρέ Βιείρίνια θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, καθώς ο αρχηγός δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο που αποκόμισε από το ματς στην Τρίπολη και έτσι τέθηκε εκτός αποστολής. Στη Θεσσαλονίκη επίσης παρέμειναν και οι Ροντρίγκο, Καγκάβα και Κωνσταντέλιας. Εκτός και οι μακροχρόνιοι τραυματίες Ίνγκασον, Κρέσπο και Ελ Καντουρί. Απαραίτητη η νίκη για τους "ασπρόμαυρους" που προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους, θέλουν όμως να παίρνουν τα "τρίποντα" με κάθε τρόπο ώστε να διατηρούνται κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Φλόρες, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μαλής. 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα , Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα , Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code