ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης - Παναθηναϊκός: Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με στόχο την επιστροφή στις νίκες

 


Στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ο Άρης θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης» (20:30) για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Παναθηναϊκός:

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στα Γιάννενα, ψάχνει νίκη στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, κόντρα στον Άρη που έχει τα δικά του αγωνιστικά προβλήματα.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς γνωρίζει ότι το παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο αν και ο Άρης δεν βρίσκεται στα καλύτερά του μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια. 

Αγωνιστικά προβλήματα, πέρα από τις γνωστές απουσίες των Κουρμπέλη και Σένκεφελντ, δεν έχει ο Σέρβος τεχνικός, με τις πρώτες σκέψεις να κάνουν λόγο για φρεσκάρισμα στο βασικό σχήμα σε σχέση με την εικόνα των προηγούμενων αναμετρήσεων.

Άρης:

Μετά τις απώλειες βαθμών κόντρα σε ΟΦΗ (0-0) και Ιωνικό (1-0) οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αντιδράσουν, ώστε να πάρουν την νίκη και να ξεφύγουν από το -5.

Ο Άκης Μάντζιος πήρε μαζί του τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Λούμορ Αγκμπενιένου αλλά και οι Χαίροβιτς και Μπεναλουάν.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Άρης: Ντένις, Κουέστα, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάσα, Τζέγκο, Ματίγια, Μοχανάντ Άλι, Σούντγκρε, Γκάνεα, Δεληζήσης, Μάνος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code