ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπρούνο Άλβες : «Η ομάδα μου έδειξε σεβασμό και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση»

 


Μια σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Απόλλων Σμύρνης με την απόκτηση του πολύπειρου Μπρούνο Άλβες.

Ο Πορτογάλος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και παρουσιάστηκε επίσημα από την ''Ελαφρά ταξιαρχία'' δηλώνοντας :

«Eυχαριστώ τον Απόλλωνα και τους ανθρώπους του που μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο έναν ακόμα χρόνο. Είναι σημαντικό για μένα. Θα δώσω το καλύτερο που μπορώ όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω για τον Απόλλωνα και θα βάλω όλη την εμπειρία μου στην ομάδα για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να έχω επιστρέψει για να παίξω εδώ και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε.

Έχω συμβόλαιο για ένα χρόνο αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν. Αν πάνε όλα καλά φέτος και μείνουμε και οι δύο πλευρές ευχαριστημένες, τότε θα μιλήσουμε για ανανέωση της συνεργασίας μας για έναν ακόμη χρόνο

Υπάρχει η θέληση και η φιλοδοξία να παίζω ποδόσφαιρο. Προκαλείς τον εαυτό σου και αυτό σε κάνει καλύτερο. Οταν τελείωσα τη θητεία μου στην Ιταλία δεν μου άρεσε ο τρόπος που έγινε και για αυτό δεν ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου έτσι (υποβιβασμός Πάρμα). Βρήκα μια ομάδα που με σέβεται και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση για να παίξω ποδόσφαιρο και να αποδείξω πως η ηλικία δεν είναι εμπόδιο για τίποτα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code