ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανανέωσε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με την Alpecin Fenix ο Van der Poel

 



Ο Matieu van der Poel ανανέωσε την συνεργασία του με την Alpecin Fenix για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικά το Δελτίο τύπου της Alpecin-Fenix:

Ο Mathieu van der Poel υπέγραψε ένα νέο πολυετές συμβόλαιο με την Alpecin-Fenix που έχει ισχύ μέχρι το τέλος του 2025. Ο Ολλανδός ποδηλάτης και κάτοχος του World cyclo-cross έγινε μέλος της ομάδας πριν δέκα χρόνια, σε ηλικία 16 ετών. Από τότε, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο έμπειρους και ευέλικτους αναβάτες της γενιάς του, διαπρέποντας σε πολλαπλούς κλάδους ποδηλασίας. Επίσης τα επόμενα χρόνια, ο 26χρονος ποδηλάτης σχεδιάζει να αγωνιστεί τόσο σε αγώνες ποδηλασίας δρόμου αλλά και στο cylco-cross και στο  mountain biking.

 Ο Mathieu van der Poel δήλωσε ότι: " Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα αυτό το συμβόλαιο με μια ομάδα που αισθάνομαι σαν τη δεύτερη οικογένειά μου. Απολαμβάνω να βρίσκομαι στην Alpecin-Fenix. Η ομάδα έχει εξελιχθεί φανταστικά τα τελευταία χρόνια- την ίδια περίοδο με την πρόοδο που έχω κάνει- και συνεχίζει να γίνεται καλύτερη και πιο δυνατή κάθε χρόνο. Είναι πολύ ξεχωριστό ότι οδηγούσα για την ίδια ομάδα τόσο καιρό και ότι θα συνεχίσω να το κάνω για άλλα τέσσερα χρόνια. Ποιος ξέρει, μπορεί να αγωνιστώ μόνο για μία ομάδα σε όλη μου την καριέρα; Προσπαθώ να μην σκέφτομαι πολύ μπροστά αλλά το να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες τα επόμενα χρόνια θα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πιθανότατα θα συνεχίσω να συνδυάζω ποδηλασία δρόμου, cyclo-cross και mountain bike μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024".


Ο team manager της Alpecin-Fenix, Christoph Roodhooft ανέφερε ότι: "Θέλουμε να γίνουμε μια σταθερή ομάδα και να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε. Ο Mathieu (van der Poel) είναι ένας από τους πυλώνες της ομάδας μας, οπότε είναι σημαντικό να έχουμε αυτή τη βεβαιότητα ότι θα μείνει μαζί μας για τέσσερα ακόμη χρόνια, προκειμένου να διευρυνθεί περαιτέρω η ομάδα. Οι σπόνσορες, οι teammates κτλ έλαβαν ένα ισχυρό  μήνυμα από αυτόν ως επικεφαλής της ομάδας με την επέκταση της συνεργασίας. Είναι επίσης ένδειξη εκτίμησης. Αλλά και το μακροπρόθεσμο συμβόλαιο δεν είναι κάτι καινούργιο για εμάς. Είναι σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να αναπτυχθούμε, να συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στο έργο μας και να δώσουμε στους ανθρώπους αυτοπεποίθηση. Τα τελευταία δέκα χρόνια μαζί με τον Μathieu (van der Poel) κάναμε μια απίστευτη πορεία. Μετά από τόσο καιρό, όλα έγιναν πολύ οικεία, μπορούσαμε να αλληλοεπιδρούμε μεταξύ μας με εύκολο τρόπο.  Νομίζω ότι έχουμε κάποια βασικά στοιχεία για αυτόν σήμερα: την αθλητική και οικονομική πτυχή, το πλαίσιο της ομάδας...Οπότε, η απόφαση ήταν πολύ εύκολη και για αυτόν. Ήταν φιλοδοξία μας να μεγαλώσουμε ως ομάδα. Η ανάπτυξη του Mathieu ήταν ένας μοχλός και από την άλλη πλευρά, η ανάπτυξη του μας έκανε υποχρεωμένους να τον βοηθήσουμε. Οι επιλογές μας είτε να σταματήσουμε είτε να μεγαλώσουμε. Το 2019 γίναμε ομάδα Pro Team και από τότε, έχουμε εξελιχθεί στις δέκα καλύτερες καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Έχουμε ενισχυθεί και οι δύο μεριές από αυτήν την απόψη".

 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code