ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Vuelta 20ο ετάπ: Νίκη για τον Champoussin, παρέμεινε στα κόκκινα ο Roglic

 


Ο Clement Champoussin της AG2R Citroen έκανε την μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του, αφού τερμάτισε πρώτος στο Castro de Herville, σε ένα αγώνα που ένα μεγάλο φαβορί, ο Miguel Angel Lopez της Movistar έμεινε εκτός αγώνα. Στην δεύτερη και τρίτη θέση παρέμειναν ο Primoz Roglic της Jumbo Visma και ο Adam Yates της Ineos Grenadiers με έξι και οχτώ δευτερόλεπτα αντίστοιχα.

Ο Primoz Roglic της Jumbo Visma παρέμεινε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης, ενώ ακολουθούν ο Enric Mas της Movistar και ο Jack Haig της Bahrain Victorius στην δεύτερη και τρίτη θέση με 2:38 λεπτά και 4:48 λεπτά αντίστοιχα.



Η πράσινη φανέλα των σπριντ και η πουά φανέλα των βουνών παρέμειναν στον Filip Jakobsen της Deceuninck-Quick Step και στον Michael Storer της Team DSM αντίστοιχα, ενώ η άσπρη φανέλα των νέων στον Gino Mader της Bahrain Victorius. 

Στο έκτο ετάπ του Benelux Tour, νικητής αναδείχθηκε ο Sonny Colbrelli της Bahrain Victorious μετά από ένα μεγάλη σόλο επίθεση, με αποτέλεσμα πέρα από την νίκη, να πάρει και την φανέλα του πρωτοπόρου. Στην δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν οι Mohoric και Stuyven με 42 δευτερόλεπτα. 

Στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης όπως πρωτοείπαμε, βρίσκεται ο Sonny Colbrelli της Bahrain Victorious, με τον  Mohoric και Campanaerts με 51 και 53 δευτερόλεπτα αντίστοιχα. 



Ο Colbrelli δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ότι: "Ήταν ίσως ένα από τα δυσκολότερα ετάπ της καριέρας μου. Έμοιαζε σαν ετάπ του Γύρου της Γαλλίας, σήμερα ήταν πολύ δύσκολα. Κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ στο παρελθόν. Θεωρώ ότι θα έχουμε ένα ακόμη πολύ δύσκολο ετάπ αύριο (Κυριακή, 6/9) και θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ, για να κάνω ξανά επίθεση, να κρατήσω την επίθεση και να αγωνιστώ με μεγάλη ταχύτητα".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code