ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παρελθόν από την Έβερτον ο Χάμες Ροντρίγκεζ

 


Όπως όλα δείχνουν ο Χάμες Ροντρίγκεζ θα αποτελέσει παρελθόν από την Έβερτον καθώς η Αγγλική ομάδα θέλει να εξοικονομήσει χρήματα από τα έξοδα του ποδοσφαιριστή και θα τον αφήσει ελεύθερο όπου και αν πάει. Η αποχώρησή του επιβεβαιώνεται από τον έγκριτο δημοσιογράφο Fabricio Romano. 

Ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται ήδη στο Κατάρ για συνομιλίες σχετικά με μια πιθανή μετακόμιση από την Έβερτον.

Να θυμίσουμε πως σημαντικό ρόλο στην μετακίνησή του στην Έβερτον είχε ο Κάρλος Αντσελότι με ένα αρχικό διετές συμβόλαιο αξίας 200.000 λιρών την εβδομάδα. Ωστόσο ο Αντσελότι έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο για να καταλήξει στην Ρεάλ όπου φαίνεται να μην τον θέλει πλέον στην νέα του ομάδα. Ο Ροντρίγκεζ δεν έχει ακόμη συμμετάσχει σε προπονήσεις υπό τον Ράφα Μπενίτεθ αυτή τη σεζόν καθώς ενημερώθηκε νωρίς το καλοκαίρι ότι θα ήταν ελεύθερος να βρει άλλο σύλλογο καθώς η Έβερτον προχώρησε στη μείωση του μισθού του.

Ο σύλλογος του Κατάρ Αλ Ραγιάν έχει αναφερθεί ως πιθανός προορισμός, μιας και οι όποιες προσπάθειες για Ευρωπαϊκή ομάδα απέτυχαν. Βέβαια οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο καθώς οι επιλογές μειώνονται για τον παίκτη. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code