ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μάντζιος: "Δεν είναι εικόνα μεγάλης ομάδας αυτή, ο κόσμος αντιδρά δικαιολογημένα"


Ο Άκης Μάντζιος παραχώρησε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι Novasports μιλώντας για την κακή εικόνα του Άρη, την δυσκολία να σκοράρει και τον επερχόμενο αγώνα με τον Παναθηναικό (22/9, 20:30).

Για το κακό ξεκίνημα: "Θα πρέπει να διαχωρίσουμε τα παιχνίδια. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε διαφορετική εικόνα από το δεύτερο. Θεωρώ πως αυτό που μας προβληματίζει είναι η παρουσία μας με τον Ιωνικό που δεν είχαμε τίποτα από αυτά που θέλουμε και συζητάμε και έχουμε δείξει και μπορούμε να δώσουμε σαν ομάδα. Και στα δύο δημιουργήσαμε ευκαιρίες όπως και με την Αστάνα. Είναι θέμα ψυχολογίας."

Για την δυσκολία στο γκολ: "Προσπάθεια γίνεται από όλους, το σημαντικό είναι να μπορείς να δημιουργείς. Το γκολ δίνει βαθμούς και νίκες και έτσι έχεις ψυχολογία. Σίγουρα δεν έχουμε ξεκινήσει καλά και όπως περιμέναμε. Εύχομαι και πιστεύω στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να φανούμε εντελώς διαφορετικοί και να παίξουμε το καλό ποδόσφαιρο που έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε."

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: "Δεν είναι το καλύτερο. Η εικόνα μας προβληματίζει εμάς και όλο τον κόσμο του Άρη. Δεν είναι εικόνα μεγάλης ομάδας αυτό το παιχνίδι. Υπάρχει στενοχώρια και προβληματισμός αλλά οφείλουμε να τα ξεπεράσουμε ως μεγάλο κλαμπ. Ο κόσμος λογικό είναι να αντιδρά. Έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ όλων και πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να δείξουμε την εικόνα της ομάδας της περσινής χρονιάς."

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: "Οφείλουμε να αντιδράσουμε. Είναι κοντά χρονικά. Είμαστε όλοι επαγγελματίες και πρέπει να ξεπερνάμε τις δύσκολες αντιδράσεις. Είναι δύσκολο παιχνίδι όπως όλες οι ομάδες. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν πιάσει το στάνταρ της απόδοσης τους και υπάρχουν παιχνίδια που είναι αμυντικά και δύσκολα. Ωστόσο οφείλουμε να βρούμε τους τρόπους για να δείξουμε αυτό που πρέπει."

Για αλλαγές στην 11αδα: "Όλοι αξιολογούνται από την προπόνηση και της καθημερινότητα της ομάδας. Ναι θα γίνουν."

Για τον Παναθηναϊκό: "Είναι μια νέα ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές και προπονητές. Προσπαθεί να χτίσει μια ομάδα μια ψυχολογία. Θα είναι δύσκολο και για τους δύο. Πρέπει να βρούμε το γιατρικό της δικής μας ομάδας."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code