ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μάρτινς: "Ο κόσμος δεν ξέρει το τι δουλειά ρίχνουμε"


Ο Πέδρο Μάρτινς πραγματοποίησε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της Nova μιλώντας για την προβληματική εικόνα του Ολυμπιακού, για το πως βλέπει την συνέχεια της σεζόν και για τους νεοφερμένους παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Θα πρέπει να δούμε σήμερα την κατάστασή των παικτών. Ο Λαλά θα είναι έτοιμος νομίζουμε για τον Απόλλωνα. Για τον Εμβιλά και τον Ελ Αραμπί έχουμε ακόμα 48 ώρες για να πάρουμε τις οριστικές αποφάσεις μας.

Πραγματικά καταλαβαίνω πως ίσως η εικόνα μας στο τελευταίο μέρος του αγώνα χθες ήταν ανησυχητική χθες. Δείξαμε πως δεν είχαμε την ικανότητα να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας. Να τελειώσουμε το παιχνίδι με ένα τρίτο γκολ. Δείξαμε πως ξεμείναμε από δυνάμεις. Η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι 100% ίδια με αυτό που έχει συνηθίσει να βλέπετε. Όποιος νομίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι εκτός διεκδίκησης τίτλου κάνει λάθος. Είμαι 4 χρόνια στην ομάδα. Η ομάδα θα είναι εδώ και θα βελτιωθεί. Θα είναι ο Ολυμπιακός που έχει συνηθίσει να βλέπουμε. Το αποτέλεσμα θα έρθει σύντομα. Ναι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Δεν είναι εύκολο. Δεν βλέπω κανέναν αντίπαλο με μεγαλύτερη συνέπεια ή καλύτερη ποιότητα από τον Ολυμπιακό. Είμαστε σίγουροι πως θα βελτιωθούμε.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη τους βαθμούς για το πρωτάθλημα και την κατάλληλη στιγμή θα έρθει και η βελτίωση. Θα δείτε πως θα μπορέσουμε να δώσουμε απαντήσεις. Το πρωτάθλημα θα διεκδικηθεί από πολλές ομάδες αλλά είμαστε εδώ, δουλεύουμε και τα αποτελέσματα της δουλειάς μας θα φανούν πολύ σύντομα.

Ο κόσμος δεν ξέρει όσα γίνονται εδώ και το τι δουλειά ρίχνουμε, εμείς γνωρίζουμε καλύτερα και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία. Είμαστε τέσσερα χρόνια εδώ και ξέρουμε πως η ομάδα αυτή θα συνεχίσει να μας δίνει χαρές"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια