ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-ΟΦΗ : Αυλαία στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

 


Στην Θεσσαλονίκη πέφτει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, με τον Άρη να υποδέχεται απόψε (19.30) τον ΟΦΗ στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με τον Άκη Μάντζιο στο πάγκο τους, οι γηπεδούχοι ξεκινούν την σεζόν έχοντας βάλει τον πήχη των προσδοκιών πολύ ψηλά, μετά την εντυπωσιακή μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τους. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ,με τον Νίκο Νίομπλια στην τεχνική ηγεσία, θέλουν να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την περσινή χρονιά και να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο , έχοντας πραγματοποιήσει επίσης σημαντικές προσθήκες στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Εκτός αποστολής για τους κιτρινόμαυρους έμεινε ο Ματέο Γκαρσία, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Άκη Μάντζιου, όπως και ο νεοαποκτηθείς Μοχάναντ Άλι που δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Αντίστοιχα για τον ΟΦΗ εκτός έμεινε ο τραυματίας Μεγιάδο όπως και οι Στάικος, Τοράλ, Τσιλιανίδης και Λυμπεράκης.

Το πλάνο των δύο προπονητών

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Άκης Μάντζιος, με τον Ντένις να βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ. Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Σούντγκρεν να αγωνίζεται ως δεξί μπάκ και τον Λουμορ αριστερά στα μετόπισθεν. Εντιαγιέ, Σάσα και Μπερτόλιο θα είναι η τριάδα στην μεσαία γραμμή ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Μαντσίνι και Γκάμα, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, με τον Καμαρά να έχει τον ρόλο του κεντρικού επιθετικού.

Από την μεριά των Κρητικών, ο Νίκος Νιόμπλιας δεν αναμένεται να ανακατέψει σημαντικά την τράπουλα σε σχέση με την διάταξη ή τα πρόσωπα της 11αδας.Ο Επασί θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Μαρινάκη(δεξιά) Βούρο,  Πασαλίδη, Κοροβέση (αριστερά).Ντε Γκούζμαν,Γκαχιέχος και Νέιρα θα αγωνιστούν στον χώρο της μεσαίας γραμμής με τους Καμάου-Φαν Ντούιτεν και Καστάνιος να αποτελούν την επιθετική τριάδα.

Ο Θανάσης Τζήλος από τον σύνδεσμο Λάρισας θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Ιορδάνης Απτσόσογλου (Αθηνών). Τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών) ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων) με AVAR τον Δημήτριο Σαμοΐλη. Παρατηρητής ο Αλέξανδρος Τικόζογλου (Μακεδονίας).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code