ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 0-0: Κόλλησαν...στο μηδέν

 



Ο Ολυμπιακός έφερε λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο (0-0) στο γήπεδο Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα της SuperLeague, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε γκολ, αλλά ήταν πολύ physical και οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Στο τρίτο λεπτό, ο Βαλμπουενά ζήτησε πέναλτι για κράτημα στην περιοχή, κάτι που δεν δόθηκε, ενώ έξι λεπτά αργότερα (9' λεπτό), ο Τικίνιο έχασε πολύ καλή ευκαιρία εκμεταλλευόμενος το λανθασμένο διώξιμο του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Οι δύο ομάδες δεν είχαν τις "κλασσικές ευκαιρίες" αλλά πάλεψαν για να καταφέρουν ότι καλύτερο μπορούν και πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Οι ερυθρόλευκοι πίεσαν περισσότερο στο δεύτερο μέρος τόσο με τα σουτ των Μπουχαλάκη και Εμβιλά που κόπηκαν στο 64' λεπτό και το σουτ του Ελ Αραμπί στο 71'λεπτό, όσο και με το τακουνάκι του Ονιεκούρου στο 78' λεπτό και την μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 87' με τον Ανδρούτσο που δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά...κέρδισε τα χειροκροτήματα αφού έβγαλε τη μπάλα έξω καθώς είχε χτυπήσει παίκτης του Ατρόμητου στα μέσα του δεύτερου μέρους. Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες 0-0 και πήραν ένα βαθμό στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
 
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Λόπες, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Κ. Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς, Καρτάλης, Κλωναρίδης, Μουνίθ, Κουλούρης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code