ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης : Δυνατή μάχη στο «Γεντί Κουλέ»

 


Ο φουριόζος ΟΦΗ φιλοξενεί σήμερα (18.15) τον επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο 
«Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι γηπεδούχοι με την ψυχολογία στα ύψη, προέρχονται από δύο θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Άρη και ΑΕΚ, θέλοντας να συνεχίσουν να δείχνουν καλό πρόσωπο, φέρνοντας παράλληλα και το πρώτο τους φετινό τρίποντο, μπροστά στον κόσμο τους. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ,έχοντας μία ισοπαλία και μία ήττα στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα, ταξιδεύουν στην Κρήτη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει βαθμούς αλλά και ψυχολογία για την συνέχεια.

Για τους ασπρόμαυρους ο Νίκος Νιόμπλιας δεν θα έχει στην διάθεση του τους Τοράλ, Μαρινάκη, Μεγιάδο, Τσιλιανίδη και Στάικο ενώ ο Μίλαν Ράσταβατς για τους Αρκάδες δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ριέρα, Τιλίκα και Αλί Μπαμπά, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Οι Κρητικοί αναμένεται να παραταχθούν με το κλασσικό 4-3-3 έχοντας τον Επασί κάτω από τα δοκάρια και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βούρο και Διαμαντή.Δεξιά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Ουές και αριστερά ο Κοροβέσης. Γκαγιέχος, Νέιρα και Ντε Γκούζμαν θα βρίσκονται στην μεσαία γραμμή ενώ η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Λάμπρου, Καμάου και Ντούρμισάι.

Για την ομάδα της Τρίπολης ο σχηματισμός επίσης αναμένεται να είναι ο ίδος.Ο Παπαδόπουλος θα είναι κάτω από τα γκόλποστ, με τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Καρμόνα, Ατιένθα, Πέπε Καστάνιο και Αλβάρεζ. Σάνταφέ, Βαλιέντε και Καπίγια θα βρίσκονται στην μεσαία γραμμή με τον Κρέσπι να αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, τον Σίτο αντίστοιχα αριστερά και τον Μπαράλες μοναδικό προωθημένο στην επίθεση.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο διαιτητής Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών), με βοηθούς τους Πάτρα (Μακεδονίας), Σπυρόπουλο (Αν. Αττικής) και 4ο τον Γιώργο Τζοβάρα (Φθιώτιδας). Στο VAR θα βρίσκονται οι  Ευαγγέλου (Αθηνών) και Ψαρρής (Ζακύνθου).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code