ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κούμαν: "Τα νέα ταλέντα που έχουμε μπορούν να γίνουν παγκόσμια αστέρια"


Η στάση της Μπαρτσελόνα προβηματίζει μέρα με την μέρα ολοένα και περισσότερο και ο Ρόναλντ Κούμαν προσπαθεί να συμμαζέψει τα πράγματα δίνοντας συχνα συνεντεύξεις στα μίντια. Σε μία σημερινή σύντομη συνέντευξη κατά την οποία δεν δέχτηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους ανάφερε:

"Ο σύλλογος είναι μαζί μου σε αυτήν την περίοδο ανακατασκευής. Πρέπει να ανασυγκροτήσουμε την ομάδα ως ομάδα χωρίς να κάνουμε μεγάλες επενδύσεις και αυτό απαιτεί χρόνο. Τα νέα ταλέντα που έχουμε μπορούν να γίνουν παγκόσμια αστέρια σε μερικά χρόνια. Οι νεαροί παίκτες θα έχουν ευκαιρίες, όπως είχαν ο Τσάβι και ο Ινιέστα στην εποχή τους, αλλά ζητάμε υπομονή. Το να τερματίσουμε ψηλά στον πίνακα θα ήταν επιτυχία από μόνο του και στο Champions League δεν μπορούμε να περιμένουμε θαύματα. Η ήττα απέναντι στην Μπάγερν πρέπει να εξεταστεί με προοπτική. Η ομάδα πρέπει να υποστηρίζεται, με λόγια και με πράξεις".

Αναμφισβήτητα ο Κούμαν γίνεται όλο και πιο σπασμωδικός στις πρόσφατες εμφανίσεις του στα μέσα ενημέρωσης καθώς ο ρόλος του αμφισβητείται όλο και περισσότερο. Και σίγουρα οι σχέσεις του με τον πρόεδρο των "Μπλαουγκράνα", Χουάν Λαπόρτα, είναι σε τεντωμένο σχοινί.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code