ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρεμιέρα ανιαρή, πρεμιέρα... λευκή για Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης


Ένα κακό παιχνίδι πρεμιέρας παρακολουθήσαμε σήμερα το απόγευμα ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, με τους δυο τους να παίρνουν την λευκή ισοπαλία.

Ένα κακό πραγματικά παιχνίδι παρακολουθήσαμε στο πρώτο 45λεπτο για τις δύο ομάδες, οι οποίες περισσότερο δείχνανε «σοκαρισμένες» που ξεκίνησε το πρωτάθλημα παρά... ενθουσιασμένες. Ό,τι είδαμε και από τα δύο σύνολα καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού στα φιλικά προετοιμασίας, δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο σήμερα.

Στο δεύτερο μέρος ανέβασε στροφές ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Παναιτωλικό θέλοντας και μη να πρέπει να ανταποδώσει, ώστε να μην δεχθεί τέρμα αλλά και να.. πετύχει εάν και εφόσον αυτό ερχόταν. Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση ήρθε στο 50' με ωραία ενέργεια απ' τον Ριέρα, ο οποίος απέφυγε ωραία τους αντιπάλους  του και έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Από εκεί και έπειτα ανέβασε την ένταση ο Αστέρας, όμως δεν μπόρεσε να βρει εύκολα διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή, συμβάλλοντας σε αυτό σε μεγάλο βαθμό η πολυπρόσωπη άμυνα του Παναιτωλικού.

Το ματς εν τέλει έμεινε στο 0-0 μέχρι το τέλος, με τους δύο συλλόγους να μοιράζονται τους βαθμούς στην πρεμιέρα της Superleague 1 .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code