ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Λαμία - Ολυμπιακός: Δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε, πάλεψε η Λαμία (1-2)


Ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στον Δ.Α.Κ. "Αθανάσιος Διάκος" στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Super League, με τις 2 ομάδες να πηγαίνουν στο παιχνίδι χωρίς νίκη στην πρεμιέρα.

Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη νίκη στη Λαμία απνεναντι στην ομώνυμη ομάδα με 2-1. Τα γκολ έβαλαν στο πρώτο ημίχρονο ο Σισέ με Κεφάλια και ο Μπουχαλάκης με σουτ. Το σκορ μείωσε για την Λαμία ο Καραμάνος. Πρώτοι 3 βαθμοί για έναν Ολυμπιακό που στο δεύτερο ημίχρονο δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ενώ η Λαμία πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. 

1ο ημίχρονο: Στην σέντρα βρέθηκε η Λαμία. Η πρωτη απειλή ήρθε από τους γηπεδούχος με μια κεφάλια του Τιρόνε, η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 7ο λεπτό η Ρόμανιτς από πλευράς Λαμίας έκανε ένα κακό σουτ. Η Λαμία έχει ακόμα μια ευκαιρία για γκολ με κεφάλια του Τιρόνε, αλλά ο Βάτσλικ είπε "όχι". Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στην Λαμία με τον Σισέ να παίρνει μια κεφάλια στο 12' μετά από εκτέλεση φάουλ το Βαλμπουενά, 0-1. Ο Μανουσάκης έκανε ένα σουτ στο 13' αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Ολυμπιακός έκανε το 0-2 με τον Μπουχαλάκη να κατεβάζει με το δεξί και να σουτάρει με το αριστερό, ενώ η μπάλα κόντραρε και στον Μαζουλούξη και κατέληξε στα δίχτυα. Αναγκαστική αλλαγή για την Λαμία στο 40' με τον Βύντρα να παίρνει την θέση Σκόνδρα, ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Το παιχνίδι έχει και μια ακόμα διακοπή, με τον Παπασταθόπουλο να χτυπάει στο πρόσωπο. Ο Ρόμανιτς έκανε μια ωραία ενέργεια σούταρε στο 45' αλλά ο Βάτσλικ δεν δυσκολεύτηκε να πιάσει την μπάλα. Έτσι τελείωσε και το 1ο ημίχρονο με την ομάδα του Πειραιά να πηγαίνει στα αποδυτήρια με ξεκάθαρο προβάδισμα. 

2ο ημίχρονο: Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι, με τον Βαλμπουενά να σουτάρει, άλλη η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Τικίνιο είχε πολλές επιλογές, αλλά αποφάσισε να σουτάρει, εύκολη επέμβαση για τον Σαράνοφ 51'. Ο Καραμάνος έχει μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ για την ομάδα της Λαμίας, αλλά η κεφάλια του κατέληξε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Βάτσλικ, στο 56'. Ο Βύντρα είχε ένα σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε λόγου άουτ. Η Λαμία πίεσε τον Ολυμπιακό και είχε και άλλη στιγμή με τον Φάνη Τζανδάρη να σουτάρει αλλά η μπάλα βρήκε στα σώματα των παικτών της ομάδας του Μαρτίνς. Ο Τζανδάρης έκανε ακόμα ένα σουτ στο 64' χωρίς να πετύχει κάτι. Η Λαμία μείωσε το σκορ στο 71' μετά από ωραία συνεργασία Ρόμανιτς και Καραμάνου ο οποίος πλάσαρε σωστά. Η Λαμία έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα με τον Βύντρα που δεν μπόρεσε να σπρώξε την μπάλα στα δίχτυα μετά από ωραία εκτέλεση. Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε στο γήπεδο. Έτσι τελείωσε και το παιχνίδι με τις 2 ομάδες να μην κάνουν κάποια μεγάλη φάση. 

ΠΑΣ Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο, Μαζουλούξης, Σκόνδρας (Βύντρα 40'), Μαρτίνεθ, Νούνιες, Τζανδάρης (Γκέντζογλου 83'), Τιρόνε (Μανούσος 65'), Ρόμανιτς, Μανουσάκης (Ελευθεριάδης 65') και Καραμάνος.

Πάγκος: Γκαραβέλης, Βύντρα, Σαρμαντάς, Ελευθεριάδης, Γκέντζογλου, Προβυδάλης, Τρουμπουλός, Βλαχομήτρος, Μανούσος. 

Ολυμπιακός: Βάτσλικ, Καρμπόβνικ (Ανδρούτσος 83'), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέμπτσιουκ, Μπουχαλάκης. Καμαρά (Σουρλής 84'), Α. Καμαρά (Βρουσάι 76'), Βαλμπουενά (Κουντέ 62'), Ονιεκούρου (Ρόνι Λόπες 76'), Τικίνιο.

Πάγκος: Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος και Σουρλής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code