ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Λαμία - Ολυμπιακός: Και οι 2 για την πρώτη νίκη, φαβορί οι "Ερυθρόλευκοι"


Ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται στο Δ.Α.Κ Αθανάσιος Διάκος, τον Ολυμπιακό, στις 20:30 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Super League, με τις 2 ομάδες να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, μιας και καμιά τους δεν ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα.

ΠΑΣ Λαμία: Την πρώτη αγωνιστική η Λαμία ταξίδεψε στον Βόλο όπου δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, αφού η ομάδα της Μαγνησίας κέρδισε με 2-1 το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον τραυματία Ανταμ Τζανετόπουλο ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα από την αναμέτρηση με τον Βόλο, αλλά και τον εδώ και καιρό τραυματία Ντάνι Μπεχαράνο. Έτσι η Λαμία θα κάνει ότι μπορεί στην έδρα της με τον κόσμο στο πλευρό της για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, στο οποίο είναι αουτσάιντερ.

Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος δεν μπόρεσε να πάρει τους 3 βαθμούς στο Καραϊσκάκης με αντίπαλο τον Ατρόμητο μιας και οι 2 ομάδες έμειναν στο 0-0. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος αλλά δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Οι "ερυθρόλευκοι" μεσοβδόμαδα την Πέμπτη κατάφερνα να πάρουν την νίκη στους ομίλους του Europa League με αντίπαλο την Άντβερπ με σκορ 2-1 μετά από μια πολύ ωραία ενέργεια του Ρεαμπτσιούκ λίγο πριν την λήξη του αγώνα και ξεκίνησε με το δεξί το ταξίδι του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μαρτίνς υπολογίζει πλέον στον Γιώργο Μασούρα που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και επιστρέφει στην αποστολή. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιαν Εμβιλά ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Αντβερπ, αλλά ο Πορτογάλος τον πήρε μαζί του στην αποστολή. Έτσι ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Λαμία ως φαβορί για να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο κομμάτι της προϊστορίας την περασμένη σεζόν ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Λαμία 2 φορές για το πρωτάθλημα και πήρε 2 εύκολες νίκες, με 0-6και 3-0 αντίστοιχα. βαθμολογικα η Λαμία βρίσκεται στην 11η θέση, ενώ ο Ολυμπιακός στην 7η.

Οι αποστολές των 2 ομάδων.

ΠΑΣ Λαμία: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Πρβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Άνχελ Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, βύντρα Μουζουλαξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Ελευθεριάδης, Τρούμπουλος, Γκέντζογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης. 

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Καρμπόβνικ, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Κούντε, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Λόπες, Ονιεκουρού, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο, Ελ Αραμπί. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code