ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα

 




Ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την δεύτερη αγωνιστική της SuperLeague. Οι Αρκάδες όπως και οι Θεσσαλονικείς θα κυνηγήσουν σε αυτόν τον αγώνα να πετύχουν την πρώτη τους νίκη, αφού οι πρώτοι ήρθαν ισόπαλοι με τον Παναιτωλικό (0-0) και οι δεύτεροι ηττήθηκαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-1) στον πρώτο αγώνα.

Για τους γηπεδούχους για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμος ο Κέβιν Σονί, αλλά δεν θα παίξουν οι Μουνάφο, Ριέρα, Τιλίκα, Αλί Μπαμπά και Ιγκλέσιας.

Για τους "ασπρόμαυρους" ο Ζίβκοβιτς θα είναι στην διάθεση για πρώτη φορά του κόουτς Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ η απουσία του Κρέσπου θα προστεθεί στις ήδη γνωστές των Ίνγκασον, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Σγουρής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβαρες, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Καπίγια, Σανταφέ, Ντρούπι, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο, Σονί.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Σίντκλεϊ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Εσίτι, Μιτρίτσα, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code