ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Ατρόμητος: Το ταξίδι για το 47ο ξεκινάει στο κάστρο του

 


Πρεμιέρα για την φετινή Super League Interwetten και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ρίχνεται στην μάχη με τον Ατρόμητο (20:30) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Πονηρό παιχνίδι στο Φάληρο με την νέα ομάδα του Άνχελ Λόπεθ να θέλει να κάνει ζημιά στο σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος επιθυμεί σίγουρα μια αναίμακτη νίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ:

Διπρόσωπος έχει εμφανισθεί στα πρώτα του δείγματα τα οποία δεν είναι άλλα από τα ευρωπαϊκά προκριματικά που κλήθηκε να δώσει. Με αρκετά νέα πρόσωπο και ηχηρές μεταγραφές θέλει να δείξει ότι είναι και πάλι ο κυρίαρχος του πρωταθλήματος, έχοντας το μεγάλο προσωπικό του στοίχημα με την αμυντική του λειτουργία. Οι αναμετρήσεις με Νέφτσι, Λουντογκόρετς και Σλόβαν έδειξαν ανασταλτική αστάθεια, αλλά και μεσοεπιθετική ευχέρεια με τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς να πληθαίνουν. Σημαντική παράμετρος ο μεσοβδόμαδος αγώνας που ακολουθεί με την Άντβερπ για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, γεγονός που δεν θα πρέπει να επηρεάσει τον σύνολο των Πειραιωτών. Σημαντικές και οι απουσίες των Γίωργο Μασούρα και Μαντί Καμαρά οι οποίοι αποτέλεσαν κινητήρια δύναμη στον περσινό μαραθώνιο εντός συνόρων.

ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ:

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μη έχοντας τίποτα να χάσουν ευελπιστούν σε μία πρεμιέρα που θα αποτελέσει το έναυσμα για μία πολύ καλύτερη σεζόν από την περσινή. Το δεύτερο πέρασμα του Νταμίρ Κάναντι στο Περιστέρι κρίθηκε αποτυχημένο και πλέον η ομάδα του κ. Σπανού αναζητά επιτυχίες στο πρόσωπο του ελπιδοφόρου Άνχελ Λόπεθ. Με αρκετά νέα πρόσωπα, στοχευμένες και καλές μεταγραφές από πλευράς βιογραφικού, ο Ατρόμητος φαίνεται να επένδυσε στην ποιότητα και την εμπειρία της Super League. Με κινήσεις όπως αυτές του Κλωναρίδη, του Σπιριντόνοβιτς και προφανώς του Κυριάκου Παπαδόπουλου, του διεθνή με την μεγάλη καριέρα στην Bundesliga. Όσον αφορά τις απουσίες, οι Νίκος Χαρίσης, Λούκας Γκαλβάο και Νίκος Αθανασίου δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, καθώς βρίσκονται σε ειδικό πρόγραμμα επανένταξης. 

ΠΡΟΪΣΤΟΡΊΑ:

Σε 27 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο μονομάχων οι ερυθρόλευκοι όπως θα φαντάζεστε αποτελούν το μεγάλο αφεντικό. Νίκες 18 υπέρ τους, την ίδια ώρα που ο Ατρόμητος μετράει 4, ενώ χωρίς νικητή έχουνε λήξει 6 αναμετρήσεις. Στην σεζόν που μας πέρασε ο πρωταθλητής σημείωσε το απόλυτο 2/2, με την ευρεία νίκη με 4-0 στο σπίτι του και την απόδραση με 0-1 εκτός.

ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ: 


 Ευστάθιος Γκορτσίλας, Κωνσταντίνος Νικολαϊδης, Μιχαήλ Παπαδάκης

4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

AΠΟΣΤΟΛΈΣ:

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ: Κρίστινσον, Τζολάκης, Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Λαλά, Καρμπόβνικ, Ο. Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μάρκοβιτς, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Ονιεκούρου, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

ATΡΌΜΗΤΟΣ: Πίριτς, Μανδάς, Σάλτας, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νταβιώτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Κλωναρίδης, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code