ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Λαμία - Παναιτωλικός: "Χ"άσανε βαθμούς και οι 2 σε ωραίο παιχνίδι (2-2)


Η Λαμία υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στο Δ.Α.Κ."Αθανάσιος Διάκος" στις 18:15 με τις 2 ομάδες να ψάχνουν την νίκη. 

Ισόπαλο τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στις 2 ομάδες με την Λαμία να πορηγιεταθ 2 φορές και ισάριθμες να ισοφαρίζεται. Το σκορ άνοιξε η Λαμία με τον Μαζουλουξή, ισοφάρισε ο Παναιτωλικός με εξαιρετικό σουτ. Προβάδισμα για την Λαμία έδωσε πάλι ο Νούνιες, ενώ στο τέλος στις καθυστερήσεις ο Βαρόνε έκανε το τελικό 2-2. 

1ο ημίχρονο: Στην σέντρα της αναμέτρησης ήταν ο Παναιτωλικός. Φάουλ στο 1ο λεπτό σε καλό σημείο για την Λαμία το έκανε ο Κορνέλιους πάνω στον Μανουσάκη, στην εκτέλεση ήταν ο Τιρόνε η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά. Σημαντική στιγμή για την Λαμία μετά από κόρνερ του Τιρόνε ο Αντέτζο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στην επόμενη ακριβώς φάση ο Μαζουλουξής από ένα ακόμα κόρνερ πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στο βάθος της εστίας του Παναιτωλικού στο 10', 1-0. Ο Αντέτζο από πλευράς Λαμίας είχε μια ευκαιρία μετά από εκτέλεση φάουλ, πλάσαρε έπιασε σταθερά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού στο 18'. Ο Παναιτωλικός απείλησε για πρώτη φορά την εστία της Λαμίας στο 20', με μια σέντρα-σουτ του Χουχούμη, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε άουτ. Ο ρυθμός ήταν αρκετά πεσμένος στην συνέχεια με την Λαμία να ελέγχει εξ ολοκλήρου το παιχνίδι. Απίστευτο γκολ για την ομάδα του Παναιτωλικό με τον Ντουάρτε να σουτάρει έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί παραθυράκι του Σαράνοφ, 1-1 στο 30'. Στην επόμενη φάση η Λαμία σκόραρε με τον Μανούσο αλλά ο επιθετικός της Λαμίας ήταν σε θέση οφσάιντ. Από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός είχε περισσότερο την μπάλα στα πόδια του. Η Λαμία άφησε χώρους και θέλησε να χτυπήσει στην κόντρα. Μανούσος και Βργκός είχαν μια διαμάχη με τον εποθςτικο της Λαμίας να βλέπει την κίτρινη κάρτα στο 43'. Οι 2 ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς προβάδισμα με το σκορ να μείνει στο 1-1.

2ο ημίχρονο: Στην σέντρα ήταν η Λαμία που θέλησε να πιέσει για ένα ακόμα γκολ. Η Λαμία απείλησε με τον Λάζαρ Ρόμανιτς που πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού ήταν εκεί. Ο Χόρχε Ντίας σούταρε στην επόμενη φάση η μπάλα πέρασε κόρνερ από το οποίο ο Ντουάρτε είχε μεγάλη στιγμή αλλά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα σωστά. Ο Παναιτωλικός ισορρόπησε το παιχνίδι με την Λαμία να πιέζει και αυτή με την σειρά της. Ο Σιδηρόπουλος στο 55' κοίταξε μια φάση στο VAR για χέρι σε βάρος του Αντέτζο αλλά δεν έδωσε κάτι. Το δεύτερο ημίχρονο εν γένει δεν είχε ξεκάθαρες φάσεις για γκολ. Απίστευτη στιγμή την Λαμία που τελικά κατέληξε σε γκολ. Η φάση ξεκίνησε από τον Μανούσο που έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Μαρτίνεθ, στην συνέχεια ο Νούνιες σημάδεψε το δοκάρι και σε δεύτερη ενέργεια σούταρε και η μπάλα κατέληξε γκολ, 2-1 στο 66'. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Αναστασίου πίεσε εξ ολοκλήρου για να ισοφαρίσει με την Λαμία να μένει πίσω. Τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με τον Ντουάρτε να σουτάρει άουτ μετά από ωραία ενέργεια του Ντίας. Ο Παναιτωλικός πίεσε χωρίς κάποια ξεκάθαρη ευκαιρία, η Λαμία υπομονετικά αμυνόταν. Στο 86' ο Μόρσει από πλευράς Παναιτωλικού έκανε ένα σουτ μετά από ατομική ενέργεια πολύ άουτ. Ο Παναιτωλικός έφερε το ματς στα ίσα στο 90' μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα την μπάλα βρήκε ο Βαρόνε και έγραψε το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Βύντρα, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Ανχελ Μαρτίνεθ, Τρούμπουλος (Γκόλεμιτς 58'), Νούνιες, Μανουσάκης (Προβυδάκης 57'), Ρόμανιτς (Τσούκαλος 81'), Τιρόνε (Σαραμαντάς 74'), Μανούσος (Αραμπούλι 74')

Πάγκος: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αραμπούλι, Καραμάνος, Μαργαρίτης, Βλαχομήτρος, Γκόλεμιτς, Τσούκαλος. 

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι (Μόρσει 81'), Βργκος, Κορνέλιους (Μπαρμπόσα 87'), Χουχούμης, Τσιγγάρας, Φλόρες (Καρέλης 81'), Βαρόνε, Ντίας (Μπελεβώνης 93')Ντουάρτε, Βέργος (Αντούνες 93') 

Πάγκος: Αποστολάκης, Αντούνες, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Μπελεβώνης, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσει, Μαλής. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σιδηρόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code