ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0 : ''Πάτησε'' την Ένωση και έστειλε μήνυμα !


Ο ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Μπίσεσβαρ , ένα γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι , ''πάτησε'' την ΑΕΚ και έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος !

Άριστα διαβασμένος ο Ραζβάν Λουτσέσκου που κέρδισε εύκολα την μάχη των δύο πάγκων! 

Κούρτιτς με πέναλτι το 2-0.

Α ημίχρονο:

Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού είναι αναγνωριστικά και για τις δύο ομάδες . Παρόλα αυτά η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ανήκει στην Ένωση . Στο 5' ο Γέφτιτς εκτελεί το κόρνερ , και στην επαναφορά ο Ελβετός κάνει δεύτερο γέμισμα ο Βράνιες έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Πασχαλάκης στην έξοδο του την βρίσκει με την γροθιά και στην συνέχεια της φάσης το ψιλοκρεμαστό σουτ έφυγε άουτ . Στο 9' και πάλι οι ''κιτρινόμαυροι'' θα απειλήσουν , ο Σιμάνσκι πάσαρε εξαιρετικά στον Γέφτιτς αλλά το σουτ του , από καλή θέση , έφυγε ψηλά .  Στο πρώτο τέταρτο  του παιχνιδιού ο γηπεδούχος προσπαθεί να φανεί απειλητικός με δημιουργία χώρων στα δεξιά κυρίως με κινήσεις του Μπίσεσβαρ προς τον άξονα και με τους Σβαμπ , Σίντκλεϊ  να προσπαθούν να τους εκμεταλλευτούν . Αντίθετα η ΑΕΚ θέλει να κλέψει μπάλες και να εκμεταλλευτεί τα εξτρέμ της .  Πάντως μετά το πρώτο 20λεπτο ο ΠΑΟΚ δείχνει να κερδίζει τη μάχη του κέντρου έχοντας 3άδα στα χαφ και τον Μπίσεσβαρ να κινείται περισσότερο σε εκείνο τον χώρο.

Στο 26' ο ''Δικέφαλος του Βορρά '' θα απειλήσει σοβαρά με τον Σβαμπ να κλέβει από τον Λε Ταλεκ και να οδηγεί ανενόχλητος έως το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά το δυνατό του σουτ φεύγει άουτ ! Δύο λεπτά αργότερα μετά από όμορφη ανάπτυξη των φιλοξενούμενων ο Τζούμπερ θα δώσει στον Αραούχο αλλά το σουτ του θα κοντράρει .Στο 29' και πάλι ο Σβαμπ θα κλέψει και ο ΠΑΟΚ θα βγει σε ένα ακόμα ταχύτατο τρανζίσιον η πάσα θα πάει στον Αουγκούστο , του οποίου το σουτ θα βγάλει εντυπωσιακά ο Στάνκοβιτς χαμηλά στην δεξιά του γωνία .  Όταν οι ''ασπρόμαυροι'' κλέβουν τις μπάλες γίνονται ιδιαίτερα απειλητικοί αφού βγάζουν 5 παίχτες στην επιθετική τους μετάβαση .

 Στο 40' ο Αραούχο θα σουτάρει εντός περιοχής με το αριστερό αλλά θα μπλοκάρει εύκολα ο Πασχαλάκης.  Στο 42' ο καλύτερος παίχτης του γηπέδου θα πάρει την πάσα από τον Κούρτιτς , θα φέρει την μπάλα εύκολα στο δεξί του πόδι θα σουτάρει και θα την στείλει στα δίχτυα της Ένωσης . 1-0 με τον Μπίσεσβαρ ! Γενικότερα χλιαρό μαρκάρισμα του Μισλέν πάνω στον σκόρερ . Στο 46' ο ΠΑΟΚ χάνει τεράστια ευκαιρία όταν ο Αουγκούστο στέλνει άουτ την κεφαλιά από την μικρή περιοχή . Μετά το 1-0 η άμυνα της ΑΕΚ δείχνει να τα έχει χαμένα .

Β Ημίχρονο

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος . Απλά ο σκόρερ της αναμέτρησης έχει μεταφερθεί δεξιά και ο Ζίφκοβιτς αριστερά . Με αυτόν τον τρόπο , ο 33χρονος θα σεντράρει ο Σβαμπ ανενόχλητος θα πάρει την κεφαλιά ,αλλά αστόχησε ! Μετά από αυτήν την φάση άλλαξαν ξανά πλευρές τα εξτρέμ του ΠΑΟΚ. Πάρα πολλά λάθη από τους παίχτες της Ένωσης στις επιλογές και στις μεταβιβάσεις.  

Στο 60' ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς γυρνάει τον σχηματισμό της ομάδας του σε 4-4-2 με τον Ανσαριφάρντ στο πλάι του Αραούχο και τον Σάκχοφ δίπλα στον Λε Ταλέκ . Ο γηπεδούχος ελέγχει πλήρως τον ρυθμό και η φιλοξενουμένη ομάδα δυσκολεύεται να δημιουργήσει φάσεις. Στο 68'  ο Τζούμπερ κλέβει από τον Σίντκλεϊ και στην συνέχεια πασάρει στον Ανσαριφάνρντ ο οποίος κάνει και κακό κοντρόλ και κακό τελείωμα , σπαταλώντας μία τεράστια ευκαιρία . Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ φεύγει στην κόντρα αλλά ο Σάκχοφ κάνει σημαντικό τάκλιν στο σουτ του Σβαμπ . 

Στο 76' ο Μπίσεσβαρ παίζει το ένα δύο και στην συνέχεια τσιμπάει την μπάλα προ του Μισλέν ο οποίος τον ανατρέπει εντός περιοχής . Την εκτέλεση την αναλαμβάνει ο Κούρτιτς που σημαδεύει σωστά για το 2-0 , βάζοντας τέλος στις ελπίδες της ΑΕΚ για θετικό αποτέλεσμα ! Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με την τριάδα στο κέντρο ''κλείδωσε'' τους ''κιτρινόμαυρους'' οι οποίοι μετά το 1-0 ουσιαστικά αποχώρησαν από το γήπεδο!

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου, 4-3-3): Πασχαλάκης – Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ – Σβαμπ(Εσίτι 74'), Κούρτιτς, Αουγκούστο – Ζίβκοβιτς (Μουρκγ,Μιτρίτσα 90' ,74'), Σφιντέρσκι (Άκπομ 90'), Μπίσεσβαρ (Λύρατζης 92').

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς, 4-2-3-1): Στάνκοβιτς - Μισελέν, Τζαβέλλας, Βράνιες, Χατζισαφί (Μοχαμάντι 75') - Σιμάνσκι(Σάκχοφ 60'), Γέβτιτς (Ανσαριφάρντ 60'), Λε Ταλέκ (Σιμόες 85') - Γκαρσία (Τάνκοβιτς 85'), Αραούχο, Τσούμπερ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code