ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - ΝΠΣ Βόλος (5-1): Ξέσπασε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον πρωτοπόρο Βόλο


 Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Βόλο στην "Λεωφόρο" για τα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναθηναϊκός ξέσπασε απέναντι στον Βόλο με 5-1 (Σκόρερ: Καρλίτος, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ, Καρλίτος και για τον Βόλο ο Γκιουλέν). Τα δύο λάθη του Βόλου στην άμυνα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο αφού οι " Πράσινοι" τα εκμεταλλεύτηκαν και έκαναν το 2-0 από το 5' λεπτό. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος ήταν κυρίαρχος έχοντας πολλές φάσεις και δεν άργησε να πετύχει αλλά 2 γκολ εκ των οποίων το ένα με πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός είχε πέσει και ο Βόλος ήταν πιο επιθετικός, μείωσε σε 4-1 αλλά λίγο αργότερα ο Καρλίτος τελείωσε το παιχνίδι με 5-1. Οι "πράσινοι" με αυτόν τον τρόπο επέστρεψαν στις νίκες μετά τα δύο κακά αποτελέσματα με Γιάννενα και τον Άρη. Ο Βόλος από την άλλη έκανε την πρώτη του ήττα φέτος αφού είχε 3/3 απέναντι σε Λαμία, Απόλλωνα και Ατρόμητο.

1ο Ημίχρονο:

Τρομερό ξεκίνημα για τους "πράσινους" εκμεταλλευόμενοι τα λάθη του Βόλου μέσα σε λιγότερο από 5' βρήκαν 2 γκολ ένα με τον Καρλίτος στο 3' και ένα στο 4' με τον Ιωαννίδη. Η τρομερή πίεση που άσκησε ο Παναθηναϊκός με το ξεκίνημα είχε θετικά αποτελέσματα. Στο 14' ο Βόλος είχε μια καλή ευκαιρία αλλά το σουτ του Φεράρι το απέκρουσε ο Διούδης και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 18' καλή φάση με κεφαλιά του Ιωαννίδη. Στο 21' απίστευτη ευκαιρία για τους "πράσινους" ο Χατζηγιοβάνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Ιωαννίδη να μην βρίσκει την μπάλα και αυτή να περνάει μόλις άουτ. Ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ καλός επιθετικά και στο 25' ο Καρλίτος έκανε το σουτ με τον Κλέιμαν. Στο 33' ο Ιωαννίδης έχασε ένα τρομερό τετ α τετ με τον Κλέιμαν να λέει όχι. Στο 34' κι άλλο γκολ για τους "πράσινους" πανέμορφη σέντρα από τον Καρλίτος, με τον Χατζηγιοβάνη να κάνει το 3-0. Στο 41' γύρισμα του Φεράρι από τα αριστερά, διώχνει ο Διούδης εύκολα. Στο 44' πέναλτι για τους "πράσινους" ο Φεράρι πάνω στον Καρλίτος. 4-0 για τον Παναθηναϊκό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιτάλ στο 45'. 

2ο Ημίχρονο:

Με την έναρξη του 2ο μέρος ο Μπαριέντος αντί του Ροσέρο και ο Γκιουλέν στην θέση του Ρομέρο με έναν Βόλο που έβγαλε αντίδραση μπαίνοντας πιο δυνατά. Ο ρυθμός στο 2ο μέρος όπως ήταν λογικό είχε πέσει αφού ο Παναθηναϊκός είχε εξασφαλίσει την νίκη και έπαιζε κυρίως άμυνα με την ομάδα του Βόλου να προσπαθούσε να βρει χώρους να βάλει κάποιο γκολ. Στο 59' ωραίο γκολ από τον Βόλο με τον Γκιουλέν που μείωσε σε 4-1. Στο 63' ο Παλάσιος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Χατζηγιοβάνη. Ο Παναθηναϊκός έκλεψε την μπάλα, ο Ιωαννίδης έδωσε στον Καρλίτος, στη συνέχεια αυτός πλάσαρε, με τον αμυντικό του Βόλο να διώχνει αλλά την μπάλα να βρίσκει στον Γκιουλέν ο διαιτητής έδωσε πέναλτι αλλά μετά από έλεγχο στο VAR το ακύρωσε. Κι άλλο γκολ για τον Παναθηναϊκό στο 69' ο Καρλίτος έκανε το 5-1. Στο 70΄ οι Μακέντα - Λούντκβιστ, πήραν τις θέσεις του Ιωαννίδη και Καρλίτος. Στο 74' Σοάρες, Τερεζίου, Βιετκόφσκι μέσα για τον Βόλο, αντίστοιχα ο Παναθηναϊκός πέρασε στο παιχνίδι Σάρλια και Μαουρίσιο. Στο 89΄ ο Βιτάλ πέρασε τρεις παίκτες του Βόλου, με τον τρίτο να τον ρίχνει κάτω για να τον κόψει.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Βέλεθ και Κώτσιρας, Αλεξανδρόπουλος, Πέρεθ, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ και Καρλίτος.

Βόλος ΝΠΣ: Κλέιμαν, Τσοκάνη, Πουρίτα, Φαν Βέερτ, Φερνάντες, Ρέγκατεν, Φεράρι, Ρομέρο, Γκρίλο, Ροσέρο, Μπαρτόλο 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code