ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Αντβέρπ 2-1: Είναι τρελός ο Μολδαβός


Ο Ολυμπιακός φόρεσε το ευρωπαϊκό του κουστούμι και υποδέχθηκε την Άντβερπ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Δεινοπάθησε αλλά εν τέλει επικράτησε με 2-1 τελικό σκορ. Προηγήθηκε με Ελ Αραμπί, ενώ οι Βέλγοι ήρθαν να ισοφαρίσουν με τον Σαμάτα. Στο 88ο λεπτό η λύτρωση με τον Μολδαβό, ενώ στο 91ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10. Χρυσό τρίποντο για τους ερυθρόλευκους ενόψει συνέχειας.

1ο Ημίχρονο

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παρουσιάστηκε για ακόμη μία φορά μέτρια, σε ένα 45λεπτο που οι δύο ομάδες στάθηκαν ισάξιες. Μεγάλη ευκαιρία για τους Βέλγους μόλις στον 3ο λεπτό με τον Σαμάτα να βρίσκεται μόνος του ανάμεσα από τα δύο στόπερ του Ολυμπιακού και εξ επαφής να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Στο 38ο λεπτό έπειτα από ριμπάουντ και σέντρα του Καμαρά, ο Ελ Αραμπί σκοράρει εξαιρετικό τέρμα με ακροβατικό, με τον Ούγγρο διαιτητή της αναμέτρησης ωστόσο να το ακυρώνει ως οφσάιντ έπειτα από εντολή του VAR. Ακολουθεί πλασέ του Φίσερ εντός της περιοχής των ερυθρόλευκων με την μπάλα να γλύφει το δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα έπειτα από μπαλιά στην πλάτη της άμυνα των φιλοξενούμενων ο Αγκιμπού στέλνει την μπάλα στα χέρια του Μπουτέζ. Τελευταία φάση του ημιχρόνου για την Άντβερπ με ευκαιρία καρμπόν αυτής του 3ου λεπτού, με τον Σαμάτα για ακόμη μία φορά να μην μπορεί να βρει δίχτυα ολομόναχος. Σε γενικές γραμμές καλή αμυντική λειτουργία από τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι ωστόσο παρουσίασαν αργή λειτουργία στο κέντρο, αποκόπτοντας έτσι και την επίθεση.

2ο Ημίχρονο

Στο 2ο μέρος οι Πειραιώτες ήταν κατώτεροι των καταστάσεων, με τους Βέλγους να είναι πιο παραγωγικοί. Παρ' όλα αυτά στο 54ο λεπτό ο Ελ Αραμπί πήρε αυτό που του στέρησε το VAR, αυτή την φορά με κεφαλιά σε δημιουργία και πάλι του Καμαρά. Από κει και πέρα το απόλυτο 0. Κρεσέντο ευκαιριών για την Αντβέρπ με τις περισσότερες εκτός εστίας. Ώσπου φτάσαμε στο 74ο λεπτό όπου ο Σαμάτα δεν συγχώρεσε για τρίτη φορά και τρύπησε τα δίχτυα του Βάτσλικ με κεφαλιά. Για ακόμη μία φορά ανενόχλητος. Και εκεί που φαινόταν ότι ο Ολυμπιακός θα φύγει με σκυμμένο το κεφάλι συνέβη το ανέλπιστο. Με τον Βρουσάι να μαζεύει "σκουπίδι" στην περιοχή των φιλοξενούμενων, να στρώνει την μπάλα προς τα πίσω και τον Ρέαμπτσιουκ να ακολουθεί πυραυλοκίνητος . Δίχως να κάνει κοντρόλ, σουτάρει μονοκόμματα και εκτός ισορροπίας στέλνει την μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Μπουτέζ. Ντελίριο στο Καραϊσκάκης και Ολυμπιακός-Αντβέρπ 2-1 στο 87ο λεπτό. Ακολούθησε αποβολή  του Μπατάιγ στο 91ο λεπτό έπειτα από δεύτερη κίτρινη, με την αναμέτρηση να λήγει ως έχει έπειτα από 94 λεπτά αγώνα.

Τελικές: 12-17

Κατοχή: 16%-56&

ΣΥΝΘΈΣΕΙΣ

Ολυμπιακός: Βάτσλικ, Κάρμποβνικ, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ονιεκούρου, Αγκιμπού, Ελ Αραμπί

Aντβέρπ: Μπουτέζ, Μπατάγιε, Ντε Λαέτ, Αλμέιδα, Μπούτα, Ναϊνγκολάν, Φίσερ, Μιγιόσι, Σαμάτα, Βερστράετε, Φρέι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code