ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λίνκολν - ΠΑΟΚ: Νίκη με υπογραφή Ακπομ και Μίτριτσα (0-2)


Η Λίνκολν Ρεντ Ιμπς υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στο Γιρβλαρτάρ και το Victoria Stadium, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Europa Conference League, για τον 6ο όμιλο, με την Ελληνική ομάδα να θέλει την νίκη για να ξεκινήσει με το δεξί στην νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που κέρδισε με 0-2 την Λίνκολν Ρεντ Ιμπς στη έδρα της στην πρεμιέρα του στην φάση των ομίλων του Europa Conference League και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Σκόρερ για τον Δικέφαλο του Βορρά ήταν ο Ακπομ και ο Μίτριτσα. 

1ο ημίχρονο: Στην σέντρα της αναμέτρησης ήταν ο ΠΑΟΚ. Χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και φάσεις τα πρώτα λεπτά με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει την πρωτοβουλία, αλλά και τον κόσμο του στο πλευρό του. Ο ΠΑΟΚ είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει με το Ακπομ μετά από ωραία ενέργεια του Μπίσεσβαρ, αλλά ο Άγγλος δεν κατάφερε να σκοράρει στο 15'. Ο Γκόμες για τους γηπεδούχος έκανε ένα σουτ η μπάλα κόντραρε στο 18' και κατέληξε κόρνερ, από το οποίο η Λίνκολν δεν πήρε κάτι. Ο Μιτρίτσα έκανε ένα σουτ στο 23', αλλά η μπάλα πέρασε πολύ άουτ και παρέμεινε το 0-0. Η Λίνκολν έχασε μια ωραία ευκαιρία στο 25' με τον Γκόμεθ να κάνει ωραία ενέργεια πάνω στον Κρέσπο, να σουτάρει, αλλά δεν βρήκε στόχο Στο 26 η Λίνκολν σκόραρε αλλά ο  διαιτητής ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ. Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν αυτή που είχε την μπάλα περισσότερο στα πόδι της με τους γηπεδούχος να μένουν πίσω και να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα. Σε μια ωραία φάση η Λίνκολν έχασε μια ευκαιρία στο 37' με τον Γκόμεθ να σούταρει, η μπάλα βρήκε στον Κρέσπο και κατέληξε κόρνερ που εκτελέστηκε ωραία, έδιωξε ξανά ο Πασχαλάκης σε δεύτερο κόρνερ και η φάση τελείωσε εκεί. Αναγκαστική αλλαγή στο 43' για τον ΠΑΟΚ στην θέση του Κρέσπο, μπήκε ο Μιχαηλίδης. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 46' με τον Ακπομ, μετά από πολύ ωραία μεργεια και ασίστ από τα δεξιά του Τέιλορ, 0-1. Έτσι τελείωσε και το πρώτο μέρος με τον Δικέφαλο του Βορρά να πηγαίνει στα αποδυτήρια με αυτό το ισχνό προβάδισμα. 

2ο ημίχρονο: Στην σέντρα τώρα ήταν η Λίνκολν Ρεντ Ιμπς. Ο ΠΑΟΚ μπήκε εκ νέου δυνατά και στο δεύτερο μέρος. Ο Ακπομ πήρε μια κεφάλια στο 52' μετά από ωραία ενέργεια και μπαλιά του Τέιλορ, χωρίς ωστόσο να απειλήσει την εστία του Σολέρ. Στην συνέχεια ο Σίντκλεϊ σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα. Ο Λουτσέσκου διαμαρτυρηθηκε για ένα οφσάιντ στον Άγγλο επιθετικό, και δέχτηκε την κίτρινη κάρτα, ωστόσο η απόφαση μάλλον ήταν λανθασμένη. Ο ΠΑΟΚ έκανε το 0-2 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουργκ και μετά την κεφάλια του Μιχαηλίδη που κατέληξε στο δοκάρι, ο Μίτριτσα ήταν εκεί ολασαρς και σκόραρε για τον Δικέφαλο του Βορρά στο 56'. Η Λίνκολν στην επόμενη φάση απείλησε αλλά το σουτ του Γκόμεθ απέκρουσε ο Πασχαλάκης. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ του αποτέλεσμα και άφησε την πρωτοβουλία στην Λίνκολν η οποία απείλησε στο 70' με μια κεφάλια του Ρόναν ο Πασχαλάκης έκανε ωραία επέμβαση. Στην συνέχεια στην κόντρα έχασε ευκαιρία με τον Ακπομ να σούταρει άουτ. Ο Κωνσταντέλιας σούταρε στο 79' κόντραρε η μπάλα, στην συνέχεια η μπάλα κατέληξε στον Μουργκ ο οποίος σούταρε και αυτός, αλλά ο τερματοφύλακας τηνε Λίνκολν έκανε ωραία επέμβαση. Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποια σημαντική στιγμή. Στο 92' η Λίνκολν είχε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ με τον Τσιπολίνα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη. 

Ενδεκάδες.

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Μικ ΜακΈλβι): Σολέρ, Βάισεμαν, Τσιπολίνα, Μπερνάντο Λόπες, Τοσκάνο, Τορίγια (Τσιπολίνα 66'), Ρόσα, Ανόν (Ρονάν 62') Αράιζα (Πίκοκ 81'), Καραλέρο (Γκόλντγουιν 81'), Κίκε Γκόμεθ (Οκράν 62).

Παγκος: Τσιπολίνα, Ρόναν, Κασκιάρο, Πίκοκ, Γουόκερ, Γκόλντγουιν, Κόλινγκ, Σέρτεντ, Παουλίνιο, Μπρίτο, Οκράν.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Κρέσπο, (Μιχαηλίδης 43') Μιχάι, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Κούρτιτς, Μουργκ, (Βιεϊρίνια 82') Μιτρίτσα (Κωνσταντέλιας 73') Μπίσεσβαρ (Σφιντέρσκι 73'), Ακπόμ (Κούτσιας 82')

Παγκος: Βαρέλα, Σφιντέρσκι, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μπαλωμένος, Κωνσταντέλιας, κούτσιας, Ζ. Ζίβκοβιτς. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code