ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ευρωπαϊκές νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, εκτός έδρας νίκη για την Κοπεγχάγη των Ζέκα και Οικονόμου και γκολ από Παυλίδη

 


Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων για το Europa League και το Conference League πήγε πολύ καλά για τα γαλανόλευκα, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να επικρατούν της Αντβέρπ εντός έδρας με 2-1 και της Λίνκολν εκτός έδρας με 0-2 αντίστοιχα.

Αν και ο Ελ Αραμπί σκόραρε στο 39' λεπτό, το γκολ δεν μέτρησε, αφού το VAR το υπέδειξε ως offside και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0. Ο διεθνής Μαροκινός σκόραρε όμως στο 52' λεπτό, κάνοντας το 1-0, ενώ 22 λεπτά αργότερα, η Βελγική ομάδα ισοφάρισε με γκολ του Σαματά (74' λεπτό). Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να μην ήταν στην καλύτερη ευρωπαϊκή βραδιά τους, αλλά πήραν την νίκη και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, αφού ο Ρεάμπτσιουκ με ένα πολύ ωραίο δυνατό σκορ, σκόραρε το 2-1 στο 87' λεπτό και έδωσε την νίκη στους Πειραιώτες. 

Στο άλλο παιχνίδι του Δ' Ομίλου, που βρίσκεται ο Ολυμπιακός, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έμεινε με την Φενέρμπαχτσε στο 1-1 και μοιράστηκαν βαθμούς...και εντυπώσεις. Ο Οζίλ άνοιξε το σκορ για την Τουρκική ομάδα στο 10' λεπτό, ενώ ο Λάμερς έφερε το ματς στα ΄σια στο 41' λεπτό. Τα "κίτρινα καναρίνια" έχασαν πέναλτι με τον Πέλκα στο 90+2', αλλά είχαν και ακυρωθέν γκολ λόγω VAR στο 90+3', με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει ισόπαλο (1-1). 

Η...έτερη Τουρκική ομάδα επικράτησε της Λάτσιο με 1-0 χάρη στο αυτογκόλ του Στρακόσια στο 67' λεπτό και μπήκε επικεφαλής στον Ε' Όμιλο, αφού Μαρσέιγ και Λοκομοτίβ Μόσχας έμειναν στο 1-1 (59' λεπτό Ουντέρ- 89' λεπτό Αντζόριν). 

Πάμε τώρα στον έκτο όμιλο, με τον Ερυθρό Αστέρα να υπερασπίζεται την έδρα του κόντρα στην Μπράγκα με 2-1. (Ρόντιτς 75' λεπτό, 85' λεπτό Κατάι- 76' λεπτό Γκαλένο), ενώ η Μίντιλαντ και η Λουντογκόρετς έμειναν στο 1-1 (3' λεπτό Ίσακσεν- 32' λεπτό Ντεσπόντοφ).

Νίκες για Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπέτις επί της Φερεντσβάρος (2-1/37' λεπτό Παλάσιος, 69' λεπτό Βίρτς-8' λεπτό Εμράνε) και Σέλτικ αντίστοιχα στον έβδομο όμιλο (4-3/ 32' λεπτό Μιράντα, 35' λεπτό Χουάνμι, 51' λεπτό Ιγκλέσιας, 53' λεπτό Χουάνμι- 15' λεπτό Αγιέτι, 27' λεπτό Γιουράνοβιτς, 87' λεπτό Ράλστον), όπως και για Γουέστ Χαμ και για Γκένκ επί της Ντίναμο Ζάγκρρεμπ (0-2/22' λεπτό Μιχαήλ Αντόνιο, 50' λεπτό Ράις) και της Ραπίντ Βιέννης (0-1/ 90+2' Ονουάτσου) αντίστοιχα στον όγδοο όμιλο.

Οι..."Αλεπουδες" υπό τις οδηγίες του Μπρένταν Ρότζερς δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη κόντρα στην Νάπολι, παρότι προηγήθηκαν με 2-0 με τους Πέρεθ (9' λεπτό) και Μπαρνς (64' λεπτό), με το γκολ του Ντάκα στο 59' λεπτό να ακυρώνεται ως offside από το VAR. Οι Παρτενοπέι ισοφάρισαν με τα δύο γκολ του Όσιμεν στο 69' λεπτό και στο 87' λεπτό αντίστοιχα, ενώ για την Λέστερ, ο Εντιντί στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (90+3' λεπτό) δέχθηκε την κόκκινη κάρτα για αγκωνιά. Στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου είναι η Λέγκια Βαρσοβίας που νίκησε εκτός έδρας με 0-1 την Σπαρτάκ Μόσχας την Τετάρτη (15/9).

Η Μονακό πήρε το τρίποντο κόντρα στην Στούρμ Γκρατς, επικρατώντας με 1-0 με γκολ του Ντιατά στο 66' λεπτό και είναι πρώτη στον Β' Όμιλο, αφού η PSV Αιντχόβεν και η Ρεάλ Σοσιεδάδ έμειναν στο 2-2 (32' λεπτό Γκέτσε, 54' λεπτό Γκάκπο- 34' λεπτό Γιανουζάι, 39' λεπτό Ισάκ). 

Στον Α' Όμιλο, η Μπρόντμπι ήρθε ισόπαλη με την Σπάρτα Πράγας με 0-0, ενώ η Λυών επικράτησε εκτός έδρας των Ρέιντζερς με 0-2 χάρη στο γκολ του Εκαμπί στο 23' λεπτό και το αυτογκόλ του Ταβερνιέρ στο 55' λεπτό αντίστοιχα. 

Για το Conference League ο ΠΑΟΚ νίκησε εκτός έδρας την Λίνκολν από το Γιβραλτάρ με 0-2 με τον Άκπομ και τον Μιτρίτσα να σκοράρουν στο 45+2' λεπτό και στο 56' λεπτό αντίστοιχα, ενώ για τον έκτο όμιλο, η Κοπεγχάγη στην οποία αγωνίζονται ο Ζεκα και ο Οικονόμου επιβλήθηκε της Σλόβαν Μπρατισλάβας εκτός έδρας με 1-3.

Ισόπαλες στο 0-0 έμεινα οι Καιράτ Αλμάτι και Ομόνοια, ενώ η Ανόρθωση ηττήθηκε εντός έδρας από την Παρτιζάν με 0-2 και η AZ Αλκμάαρ ήρθε ισόπαλη με την Ράντερς με 2-2, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ των Ολλανδών στο 34' λεπτό.

Ισοπαλία και για την Τότεναμ κόντρα στην Ρεν με 2-2, ενώ η Ρόμα επικράτησε εύκολα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 5-1.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code