ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ (17:15): Οι δύο της περιφέρειας χωρίς ήττα "κοντράρονται" στους "Ζωσιμάδες"!


Σημαντικό ματς σήμερα στους "Ζωσιμάδες" με τον ΠΑΣ Γιάννινα να "φιλοξενεί" τον ΟΦΗ σε ένα ντέρμπι "μίσους" από παλιά.

Οι Γιαννιώτες συνεχίζουν αήττητοι το πρωτάθλημα έχοντας απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία. Τελευταίο χρονικά ματς στην Αθήνα με τον Ιωνικό, με αποτέλεσμα 0-0. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά θέλει να επιστρέψει στις νίκες και το σημερινό ματς αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία με έναν αντίπαλο στα "κυβικά" του ΠΑΣ. Στο αγωνιστικό σκέλος, εκτός αποστολής έμειναν για την ομάδα των Ιωαννίνων οι Κόντε και Γκαρντάφσκι, καθώς ο πρώτος θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν (αν όχι όλο) ενώ ο δεύτερος αποκόμισε ένα τράβηγμα στο δικέφαλο στο ματς με τον Ιωνικό. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μορέιρα με τον ΠΑΣ να μην αλλάζει την επιτυχημένη "συνταγή" του θέλοντας να πάρει την δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη του μπροστά στον κόσμο του που αναμένεται δημιουργήσει "καυτή" ατμόσφαιρα.

Στην αντίπερα όχθη, οι Κρητικοί συνεχίζουν και αυτοί αήττητοι το πρωτάθλημα έχοντας όμως ως απολογισμό τρεις ισοπαλίες στα πρώτα τρία ματς. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια στοχεύει στο πρώτο της "τρίποντο" στο πρωτάθλημα και θέλει να το κάνει σε μια έδρα που δεν είναι φιλόξενη για τον ΟΦΗ. Αγωνιστικά, οι Κρητικοί έχουν να διαχειριστούν αρκετές απουσίες παικτών. Οι Καμάου, Ναμπί, Τοράλ, Μεγιάδο, Στάικος και Τσιλιανίδης δεν υπολογίζονται για το σημερινό ματς με τον τεχνικό τον "ασπρόμαυρων" να "πονοκεφαλιάζει" βλέποντας τις επιλογές του να μειώνονται αισθητά. Η ομάδα της Κρήτης έχοντας τρεις βαθμούς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα που θα την "ξεκολλήσει" από τα κάτω "στρώματα" της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Μπρένερ, Μίνα, Λιάσος, Τριάδης, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μιλιντσεάνου, Περέα.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βούρος, Σελίμοβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Γκαγιέγκος, Ντουρμισάι, Γρίβας, Μαρινάκης, Καστάνιος, Λάμπρου, Πασαλίδης και Φαν Ντάινεν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code