ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός-Άρης 1-0: Ιστορική νίκη για την ομάδα της Νίκαιας

 



Ο Ιωνικός έγραψε ιστορία, αφού υπερασπίστηκε την έδρα του, επικρατώντας του Άρη με 1-0 στην δεύτερη αγωνιστική της SuperLeague και πήρε την πρώτη νίκη στην Α' κατηγορία ποδοσφαίρου μετά από 14 χρόνια.

Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν πιο δυνατά, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησαν να πιέσουν, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Λένις σκόραρε για τον Ιωνικό μετά από πάσα του Τουράμ στο 24'λεπτό, αλλά το γκολ δεν μέτρησε λόγω υπόδειξη για offside, με τον παίκτη της ομάδας από την Νίκαια και να παίρνει κίτρινη κάρτα λόγω του πανηγυρισμού του ενώ στα επόμενα λεπτά, βγήκε εκτός αγώνα λόγω τραυματισμού.

Ο Άρης απείλησε με τον Ιτούρμπε μέσα στην περιοχή, με τον Παραγουανό να στέλνει την μπάλα άουτ στο 43' λρπτό  και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 0-0 στα αποδυτήρια. Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν πολύ καλά και στο δεύτερο μέρος, με τον Καμαρά να μην κάνει καλό σουτ και να στέλνει την μπάλα άουτ στο 49' λεπτό.

Ο Ιωνικός σκόραρε στο 86' λεπτό με τον Αοσμάν μετά από ασίστ του Τουράμ και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

 Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός):  Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Μύγας, Γκοτσούλιας, Ντάλσιο, Καμπράλ, Αοσμάν, Λένις, Τουράμ.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Εντιαγέ, Σάσα, Ιτούρμπε, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Καμαρά

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code