ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (20:30): Κυνηγώντας και οι δύο το "2 στα 2!"


Δυνατό ματς αναμένεται απόψε το βράδυ (18/09, 20:30) στους "Ζωσιμάδες" με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες προέρχονται από μεγάλες νίκες και θέλουν να συνεχίσουν με το ίδιο τρόπο.

Οι Ηπειρώτες ξεκίνησαν με το "δεξί" το πρωτάθλημα κάνοντας την έκπληξη νικώντας μέσα στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ (0-1), με τον Πέδρο Κόντε να σκοράρει το πρώτο του γκολ με την κυανόλευκη φανέλα στην επιστροφή του στον ΠΑΣ. Θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα ο "Άγιαξ της Ηπείρου" και το σημερινό ματς είναι μια καλή ευκαιρία με τον κόσμο στο πλευρό του που αναμένεται να δημιουργήσει"καυτή" ατμόσφαιρα στους "Ζωσιμάδες". Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, ο Ηρακλής Μεταξάς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους, με την ενδεκάδα να αναμένεται ίδια σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά τους, οι "πράσινοι" προέρχονται από μια μεγάλη και ευρεία νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο, εμφάνιση που σκόρπισε χαμόγελα σε όλους στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού και κυρίως στους φιλάθλους του Τριφυλλιού, οι οποίοι αναμένουν ανάλογη συνέχεια αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον ΠΑΣ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τους μακροχρόνια τραυματίες Κουρμπέλη και Σένκεφελντ. Θέση στο αρχικό σήμα διεκδικούν οι Πούγγουρας (αντί του Σάρλια), Βιγιαφάνιες (αντί του Λούντκβιστ), Σεμπάστιαν Παλάσιος και Τάσος Χατζηγιοβάνης (αντί του Αϊτόρ). Δεν ακολούθησαν την αποστολή στα Γιάννενα οι Γενί Ενγκμπαγκοτό και Γιάννης Μπουζούκης.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Μπρένερ, Γκαρντάφσκι, Λιάσος, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μιλιντσεάνου, Περέα, Κόντε.


Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code