ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κλείνει Κάρλος Βινίσιους η PSV


Σε συμφωνία με την Μπενφίκα για τον διετή δανεισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού, Κάρλος Βινίσιους έχει έρθει η PSV Αϊντχόφεν.

Σύμφωνα με το Πορτογαλικό μέσο <<MaisFutebol>>, η διοίκηση της Ολλανδικής ομάδας τα βρήκε σε όλα με την Μπενφίκα για τον δανεισμό του ποιοτικού Βραζιλιάνου επιθετικού. Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, θα συμπεριληφθεί και μια υψηλή οψιόν αγοράς.

Ο 26χρονος επιθετικός, διαθέτει ποιότητα στο σκοράρισμα και έρχεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την Αϊντχόφεν στην προσπάθεια της να κατακτήσει τους εγχώριους στόχους της αλλά και να κάνει μια καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το καλοκαίρι του 2019, η Μπενφίκα τον απέκτησε από τη Νάπολη με 17 εκατομμύρια ευρώ ενώ τη περασμένη σεζόν αγωνίστηκε υπό τη μορφή του δανεισμού στην Τότεναμ έχοντας καλά νούμερα αγωνιζόμενος κυρίως σαν αλλαγή πραγματοποιώντας συνολικά 22 εμφανίσεις με απολογισμό 10 γκολ και 3 ασίστ. Η "Λουζιτανοί", στο συμβόλαιο του περιλαμβάνουν μια δυσθεώρητη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code