ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σούπερ Λιγκ: Αυλαία στις 11 Σεπτεμβρίου


Το διοικητικό συμβούλιο και η γενική συνέλευση της Σούπερ Λιγκ μέσω μιας τηλεδιάσκεψης που έλαβε χώρα σήμερα στις 12.30 (31/8) αποφάσισαν έναρξη του πρωταθλήματος στις 11/9, καθώς τα θέματα που αφορούσαν την τηλεοπτική διαχείριση επιλύθηκαν προσωρινά

Τα δεδομένα μέχρι στιγμής δείχνουν πως οι πέντε ομάδες (Παναιτωλικός, Βόλος, Απόλλων, Ιωνικός, Λαμία) που δεν έχουν υπογράψει ακόμη τηλεοπτικό συμβόλαιο θα καταλήξουν στην Cosmote tv και πιθανότατα από το πρωτάθλημα 2023-24 θα έχουμε κεντρική διαχείριση με δέσμευση όλων των ΠΑΕ ως προς ένα τηλεοπτικό δίαυλο.

Επιπλέον την Πέμπτη (2/9) θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνέλευση όπου θα επικυρωθούν οι αποφάσεις της σημερινής και θα υπογραφεί επίσημα η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:

«Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι για όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε, όπως πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:30»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code