ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συμφώνησε με τη Γουέστ Χαμ ο Άγιαξ για την παραχώρηση του Ταλιαφίκο


 Ο Νίκολας Ταλιαφίκο αναμένεται να αποχωρήσει από τον Άγιαξ για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ  αφού η προσφορά των 12 εκατομμυρίων ευρώ για τον αριστερό μπακ φέρεται να έγινε δεκτή από τη διοίκηση του "Αίαντα".

Ο Ταλιαφίκο δεν είχε κρύψει ότι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να φύγει από το Άμστερνταμ αυτό το καλοκαίρι και μπορεί να πραγματοποιήσει την επιθυμία του λίγο πριν από το τέλος της φετινής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. 

Σύμφωνα με το έγκυρο Ολλανδικό μέσο Voetbal International, ο σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ, ικανοποίησε τον Άγιαξ με την προσφορά ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ (+ μπόνους επίτευξης στόχων) και όλα δείχνουν ότι δύσκολα η μεταγραφή μπορεί να χαλάσει.

Οι προσωπικοί όροι του συμβολαίου δεν έχουν ακόμη συμφωνηθεί μεταξύ Ταλιαφίκο και Γουέστ Χαμ και αυτή η κατάσταση οφείλεται στο γεγονός ότι ο Αργεντινός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Βενεζουέλα με την Εθνική και υπάρχει μια στασιμότητα στις επαφές αλλά δεν φαίνεται να προκύπτει ανησυχία από τις εμπλεκόμενες πλευρές. 

Ο ατζέντης του Ταλιαφίκο βρίσκεται στο Άμστερνταμ προσπαθώντας να ολοκληρώσει τη μεταγραφή ελάχιστες ώρες πριν την εκπνοή των φετινών μεταγραφών. Ο Ταλιαφίκο εντάχθηκε στον Άγιαξ με το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2018 με τον 28χρονο να έχει πραγματοποιήσει 141 συμμετοχές για τον σύλλογο, σκοράροντας 13 φορές και προσθέτοντας 19 ασίστ στο ενεργητικό του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code