ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Μποέμιανς: Φαβορί μόνο στα χαρτιά



Ο δικέφαλος του βορρά σήμερα ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στην τρίτη κατά σειρά διασυλλογική διοργάνωση το Uefa Conference League. Η επιστροφή του αρχιτέκτονα της τεράστιας προπέρσινης επιτυχίας(κατάκτηση ελληνικού πρωταθλήματος και κυπέλλου) Ραζβάν Λουτσέσκου ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη σχετικά με τους στόχους της ομάδας.

Αντίπαλος του η σκληροτράχηλη Μποέμιανς από τη δημοκρατία της Ιρλανδίας οι οποία έχει αποκτήσει πάρα πολύ καλή φόρμα μετρώντας πέντε νίκες στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις . Η ομάδα του Κιθ Λόνγκ είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις του ιρλανδικού πρωταθλήματος με έναν κορμό ο οποίος αποτελείται κυρίως από Ιρλανδούς ποδοσφαιριστές.

                                                        Πιθανές συνθέσεις

Για τους γηπεδούχους ιρλανδούς τα πράγματα είναι περισσότερο ξεκάθαρα με τον Κιθ Λόνγκ να παρατάσσει την ομάδα του με το αγαπημένο του 4-4-2. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τάλμποτ. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα βρίσκονται οι Λάιονς, Κόρνουαλ, Κέλλι και Μπρέσλιν. Η τετράδα στο κέντρο από δεξιά προς τα αριστερά θα αποτελείται από τους Κούτ, Μπάκλει, Ντέβοι και Μπέρτ. Και στην επίθεση θα αγωνιστούν ο Κέλλι μαζί με τον Τίρνι.

Στον αντίποδα για τους φιλοξενούμενους ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη οριστικά τα πλάνα του για το σημερινό παιχνίδι διότι στα φιλικά δοκιμάστηκαν σχεδόν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές συνυπολογίζοντας πάντα ότι το σημερινό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του δικέφαλου του βορρά.  Η πιο πιθανή ενδεκάδα ξεκινάει με τον Πασχαλάκη από το δοκάρια. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Ροντρίγκο, Μιχαηλίδης, Βαρέλα και ο Bιεϊρίνια. Τα δύο αμυντικά χαφ του δικεφάλου θα είναι o Εσίτι με παρτενέρ του τον Σβάμπ και ο Σίνζι Καγκάβα θα αγωνιστεί στον αγαπημένο του ρόλο αυτόν του δεκαριού. Στα δεξιά της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ζιβκοβιτς με τον Χρήστο Τζόλη αριστερά και τον Νέλσον Ολιβέιρα στο ρόλο του κεντρικού επιθετικού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code