ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς : «Καυτός» για το πρώτο βήμα πρόκρισης

 


Ολυμπιακός και Λουντογκόρετς διασταυρώνουν απόψε (22.00) τα ξίφη τους, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Γ.Καραϊσκάκης», για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν από σήμερα να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία εκ των Ρέιντζερς ή Μάλμε. Στον προηγούμενο γύρο είχαν αποκλείσει εύκολα, παρά τις πολλές απουσίες, την Νέφτσι Μπακού με δύο νίκες. Επιστρέφουν οι Καμαρά, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος και Βρουσάι στην αποστολή και στην διάθεση του Πέδρο Μάρτινς, με τους δύο πρώτους μάλιστα να παίρνουν κατά πάσα πιθανότητα και φανέλα βασικού. Μία θέση στην βασική 11αδα διεκδικούν οι Χασάν και Ελ Αραμπί, με τον Σισέ να μετατοπίζετε στο κέντρο της άμυνας, αφού επιστρέφει στο αριστερό άκρο ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Από την άλλη, η φιλόδοξη Λουντογκόρετς που είχε ξεπεράσει το εμπόδιο της Μούρα από την Σλοβενία , είναι σαφώς το αουτσάιντερ απέναντι στους Πειραιώτες ,παρά το γεγονός πως αποτελούν ένα πιο συμπαγές και έμπειρο σύνολο, σε σχέση με την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Θέλουν να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για θετικό αποτέλεσμα, με τον Λιθουανό τεχνικό της ομάδα Βάλντας Νταμπράουσκας να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών. 

Το σημερινό παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί σε συνθήκες καύσωνα, παρά την βραδινή ώρα, με τις προβλέψεις να μιλάνε για 39 βαθμούς κελσίου!

Τα πλάνα για τις εντεκάδες των δύο ομάδων.

Για τους γηπεδούχους, ο Μάρτινς βλέπει με ανακούφιση να επιστρέφουν ορισμένοι από τους παίχτες που δεν έδωσαν το παρόν στα δύο προηγούμενα ματς, έχοντας αυτή τη φορά την δυνατότητα να σχεδιάσει τα πλάνα του χωρίς αλχημείες. Ο Τζολάκης αναμένεται να βρεθεί ξανά κάτω από τα γκολπόστ με τους Μπά, Σεμέδο και Σισέ να αγωνίζονται στην τριάδα της άμυνας. Ο Λαλά θα είναι σε ρόλο δεξιού μπάκ-χαφ και ο Ρέαμπτσιουκ αντίστοιχά από αριστερά. Ο Καμαρά που επιστρέφει θα βρίσκεται στον άξονα, δίπλα από τον Κουντέ ενώ την επιθετική τριάδα θα απαρτίζουν οι Βαλμπουενά (αριστερά),Μασούρας (δεξιά) και Χασάν στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στην αρχική 11αδα διεκδικεί και ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βάτσλικ, Παπασταθόπουλος, Καραργύρης, Μάρκοβιτς, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Σούρλης, Α.Καμαρά, Βρουσάι, Εμβιλά, Ρατζέλοβιτς και Ελ Αραμπί. Εκτός έμειναν οι Μπουχαλάκης και Τικίνιο όπως και οι παίχτες που βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Για την ομάδα της Βουλγαρίας, ο Βάλντας Νταμπράουσκας αναμένεται να παρατάξει τους παίχτες του με σχηματισμό 4-2-3-1 και τον Καλίνα κάτω από τα δοκάρια. Από δεξιά προς στα αριστερά στην άμυνα θα παίξουν οι Ικόκο, Βερντόν, Πλαστούν και Ντεντιάκοφ. Σαντάνα, Γκονσάλβες και Ολιβέιρα θα βρίσκονται στην τριάδα του κέντρου με τον Ροτάριου αριστερό εξτρέμ, τον Ντεσπότοφ δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης τον Πιέρρο Σωτηρίου.

*Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σκωτσέζος Μπόμπι Μάντεν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code