ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σλόβαν-Ολυμπιακός 2-2: Στους ομίλους χωρίς να ιδρώσει η ομάδα του Μαρτίνς


Η Σλόβαν Μπρατισλάβας υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στην Σλοβακία σε μία αναμέτρηση που έληξε ισόπαλη με 2-2. Γκολ στο ντεμπούτο του ως βασικός από τον Χένρι Ονιεκουρού, απέναντι σε μία ομάδα η οποία αγωνίσθηκε με 10 από το 24ο λεπτό. Οι ερυθρόλευκοι μπαίνουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με συνολικό σκορ 5-2 και περιμένουν τους αντιπάλους που θα βγάλει η αυριανή κλήρωση.

1ο Ημίχρονο

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός εμφανίσθηκε νωχελικός, με κακή κυκλοφορία της μπάλας η οποία έδινα στην γηπεδούχο ευκαιρίες για απειλή. Μόλις στο 14ο λεπτό ήρθε η πρώτη μεγάλη στιγμή τους, όταν έπειτα από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των ερυθρόλευκων, ο επιθετικός των Σλοβάκων έστειλε την μπάλα στο εξωτερικό της ρίζας του δεξιού δοκαριού. Δώδεκα λεπτά αργότερα έρχεται ένα μαρκάρισμα που σημαδεύει το ημίχρονο, καθώς ο Αργεντίνος Ντε Μάρκο χτύπησε αντιαθλητικά με τις τάπες τον Καμαρά και δέχθηκε απευθείας την κόκκινη κάρτα. Έτσι με την αριθμητική υπεροχή, η ομάδα του Μάρτινς βρήκε για λίγο τα πατήματα της και σημείωσε το 0-1. Στο 33ο λεπτό έπειτα από γλυκιά σέντρα του Βαλμπουενά που βρήκε το κεφάλι του Ελ Αραμπί. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαντί δείχνει να πονάει και γίνεται αλλαγή, με τον Μπουχαλάκη να παίρνει την θέση του. Ξανά χαλάρωση για τους ερυθρόλευκους γεγονός που μεταφράστηκε με γκολ της Σλόβαν στο 42, έπειτα από παράλληλη μπαλιά στην καρδιά της περιοχής, με τον Εντί να σκοράρει σε κενή εστία. Λήξη ημιχρόνου μετά από 49 λεπτά αγώνα.

2ο Ημίχρονο

Τα πράγματα κύλησαν ήσυχα στον δεύτερος μέρος με τους Πειραιώτες να βελτιώνουν την ανάπτυξη τους και να ασκούν καλύτερη πίεση. Έτσι στο 54 έπειτα από φάουλ, ο Μπουχαλάκης εκτελεί γρήγορα και με κάθετη πάσα βρίσκει τον Ονιεκούρου στην περιοχή. Αυτός πλάσαρε εξαιρετικά με το δεξί του στην αριστερή γωνία της εστίας της Σλόβαν και σκοράρει στο ντεμπούτο του σαν βασικός. Έξι λεπτά αργότερα πραγματοποιείται η δεύτερη αλλαγή από τον Μάρτινς με τον Ρόνι Λόπες να φοράει για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα στο γήπεδο, παίρνοντας την θέση του Βαλμπουενά. Λίγο αργότερα στο 62ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφαρίζουν και πάλι, από το κεφάλι του Γκριν ο οποίος βρέθηκε ολομόναχος έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Oι ερυθρόλευκοι διαχειρίστηκαν σωστά την αναμέτρηση και παρ' ότι δεν παραβιάσαν ξανά τα δίχτυα, κατάφεραν να μην απειληθούν περαιτέρω. Ισοπαλία με 2-2 και πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έπειτα από 94 λεπτά αναμέτρησης. 

Kατοχή: 46%-54%

Τελικές: 10(3)-10(4)

Συνθέσεις

Σλόβαν: Τσόβαν, Ντε Μάρκο, Μπόζικοφ, Κασιά, Πάουσεκ (85' Κρίζαν), Κανκάβα, Γκριν (85' Χρντσαρ), Ζμραλ, Βάις (79' Στρέλετς), Τσάβριτς (67' ντε Καμπς), Εντί (79' Ντράζιτς)

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (72' Κουντέ), Μαντί Καμαρά (36' Μπουχαλάκης), Βαλμπουενά, Αγκισμπού Καμαρά, Ονιεκούρου (72' Χασάν), Αραμπί (72' Βρουσάι)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code