ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ριέκα-ΠΑΟΚ 0-2: Πρόκριση για τον "Δικέφαλο" με πειστική εμφάνιση!


Όντας καλύτερος σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα και χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ πήρε το "διπλό" στην έδρα της Ριέκα (0-2) και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa Conference League!

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Δυνατό ξεκίνημα για τον "Δικέφαλο του Βορρά" που απείλησε πρώτος χάνοντας διπλή ευκαιρία με τον Σβαμπ αρχικά και τον Καντουρί στη συνέχεια, και οι δύο όμως σημάδεψαν το δοκάρι  του γκολκίπερ της Ριέκα (6'). Ότι δεν κατάφερε στο 6ο λεπτό το πέτυχε τρία λεπτά αργότερα. Ο Σβαμπ με φοβερή κάθετη βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Καντουρί και ο τελευταίος με προβολή "έγραψε" το 0-1. Πρώτη φάση για τους Κροάτες στο 19', το σουτ όμως του όμετσακ έφυγε άουτ. Στα αμέσως επόμενα λεπτά ο ΠΑΟΚ κράτησε μπάλα και έφτανε έυκολα μέχρι την περιοχή της Ριέκα, ενώ οι Κροάτες από την πλευρά τους ήταν εντελώς ακίνδυνοι. Στο 32ο λεπτό ήρθε και η πρώτη απειλή για τους γηπεδούχους.Ο Αμπάς έκανε το σουτ από τον άξονα με την μπάλα να φέυγει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πασχαλάκη. Τέσσερα λεπτά αργότερα το δυνατό φάουλ του Βιεϊρίνια δεν ανησύχησε τον Πρσκάλο. "Απάντηση" για τους γηπεδούχους με τον Ντρμιτς να αστοχεί από πλεονεκτική θέση (37'). Ακόμαμία σπουδαία ευκαιρία για τον Δικέφαλο με τον Καντουρί να δοκιμάζει το πόδι του και την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Πρσκάλο (41'). 

Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Ξεκίνημα με φάση για τους Κροάτες που μπήκαν με διάθεση να ισοφαρίσουν. Στο 54' ο Τόμετσακ έκανε το δεξί μονοκόμματο σουτ με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Ακόμα ένα σουτ από τους Κροάτες με τον Πάβιτσιτς να μην βρίσκει στόχο (69'). Στο 80ο λεπτό ο ΠΑΟΚ "κλείδωσε" την πρόκριση. Ο Ζίφκοβιτς έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Σφιντέρσκι, ο οποίος βρήκε τον Μουργκ και ο τελευταίος με άψογο τελείωμα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πρσκαλο κάνοντας το 0-2 "σφραγίζοντας" την πρόκριση των Θεσσαλονικέων. Χωρίς κάτι αξιόλογο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, με τους "ασπρόμαυρους" να παίρνουν την πρόκριση μέσα στην Κροατία και να "τσεκάρουν" το εισητήριο για τους ομίλους του νεοσύστατου Europa Conference League.



Ριέκα: Πρσκάλο, Βούκσεβιτς, Γκάλοβιτς (71' Βούκσιτς), Κρέσιτς, Εσκοβάλ, Τόμετσακ (77' Μπούσνια), Αμπέν, Λεπινίτσα, Πάβιτσιτς, Αμπάς, Ντρμιτς (81' Ομπεργκόν).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς ( 75' Εσίτι), Σβαμπ, Μπίσεσβαρ (75' Καγκάβα), Ελ Καντουρί (67' Μουργκ), Ζίφκοβιτς, Σφιντέρσκι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code