ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

12ο ετάπ: Δεύτερη νίκη για Cort, κράτησε την κόκκινη φανέλα ο Eiking

 



Ο Magnus Cort της EF Education-Nippo ήταν ο μεγάλος νικητής του 12ου ετάπ στην Cordoba, αφού τερμάτισε πρώτος στο μαζικό σπριντ ανάμεσα σε 40 ποδηλάτες που πάλεψαν για την πρώτη θέση. 

Στην δεύτερη και τρίτη θέση με διαφορά χιλιοστών βρέθηκαν ο Andrea Bagioli της Deceuninck-Quick Step και ο Michael Matthews της Team BikeExchange αντίστοιχα.

Ο Odd Christian Eiking της Intermache-Wanty-Gobert Materiaux κράτησε την πρωτοπορία του και την κόκκινη φανέλα, αφού τερμάτισε μαζί με το peloton, ενώ παρά το γεγονός ότι ο Primoz Roglic της Jumbo Visma και ο Adam Yates της Ineos Grenadiers είχαν πτώση, συνέχισαν κανονικά τον αγώνα.

Όπως πρωτοείπαμε, ο Δανός Christian Eiking της Intermarché-Wanty-Gobert παραμένει στην πρώτη θέση, ενώ ακολουθούν ο Guillaume Martin της Cofidis και ο Roglic της Jumbo Visma με 58 δευτερόλεπτα και 1:56 λεπτό αντίστοιχα.

Η πράσινη φανέλα (των σπριντ) και η πουά φανέλα των βουνών παρέμειναν στον Filip Jakobsen της Deceuninck-Quick Step και στον Damiano Caruso της Bahrain Victorius αντίστοιχα, ενώ η άσπρη φανέλα των νέων στον Egan Bernal της Ineos Grenadiers. 


Ο Cort δήλωσε μετά την νίκη του ότι: "Είχαμε μιλήσει με την ομάδα, ότι δεν θέλαμε να κάνουμε το μεγάλο μαζικό σπριντ. Αλλά όταν το group μειώθηκε, η ομάδα μου θέλησε να με υποστηρίξει σε τέτοιου είδους ετάπ. Όλη η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά και ήμουν σε θέση να καθίσω και να χαλαρώσω τις πρώτες ώρες, όταν οι υπόλοιποι έκαναν μάχη για να βρεθούν στο τμήμα των αποσπασμένων. Παρόλο που ένιωσα τα πόδια λίγο (χειρότερα) από χθες (Τέταρτη, 26/8), κατάφερα να αντεπεξέλθω σε δύο αναβάσεις και στο τέλος, ο Jens (Keukeleire) έκανε μια πολύ καλή δουλειά, στο να με μεταφέρει κατευθείαν για το σπριντ. Υπήρχαν κάποιοι πολύ καλοί ποδηλάτες, όπως οι Matthews και Τrentin, αλλά (η ομάδα) ήθελε να μου δώσει την προσπάθεια και είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα την νίκη".








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code