ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Παρί απέρριψε 137 εκατ ευρώ της Ρεάλ για τον Εμπαπέ

 


Σύμφωνα με τον Λεονάρντο, αθλητικό διευθυντή της Παρί, οι Γάλλοι απέρριψαν προσφορά της Ρεάλ για τον Κιλιάν Εμπαπε ύψους 137 εκατομυριών ευρώ, καθώς όπως αναφέρει "η προσφορά δεν ήταν επαρκής". 

Παρα ταύτα σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ο Γάλλος φορ θέλει να αποχωρήσει από το Παρίσι, αλλά θα πρέπει να το κάνει με τους όρους που του θέτει η ομάδα του. Παράλληλα υπάρχει η φημολογία για πρόταση 160 εκατ ευρώ για τον 22χρονο σούπερ σταρ χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται από την μεριά των Παριζιάνων.

Ο Λεονάρντο, σύμφωνα με την Guardian, αναφέρει: «Ο Κιλιάν Εμπαπέ θέλει να φύγει, αυτό μου φαίνεται ξεκάθαρο. Ωστόσο ο στόχος μας είναι να τον επεκτείνουμε και να τον κρατήσουμε. Εάν ένας παίκτης θέλει να φύγει, πρέπει να είναι υπό τους όρους μας. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Κιλιάν αλλά για όλους τους παίκτες ».

Να θυμίσουμε πως ο Εμπαπέ υπέγραψε στην Παρί από τη Μονακό το 2017, αρχικά ως δανεικός και στη συνέχεια ως μόνιμος κάτοικος Παρισιού ένα χρόνο αργότερα με συμβόλαιο αξίας 180 εκατομμυρίων ευρώ, οπότε λογικό είναι οι άνθρωποι της Παρί να ζητούν περισσότερα από αυτά, καθώς οι Μονεγάσκοι έχουν κρατήσει και εκείνοι ποσοστό μεταπώλησης.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code