ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οριστικό: Ο Χάρι Κέιν παραμένει στην Τότεναμ


Τέλος στις πιέσεις και στις εικασίες για μεταγραφή του Χάρι Κέιν στην Μάντσεστερ Σίτι θέτει ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ καθώς ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως θα μείνει στο Λονδίνο τουλάχιστον για ακόμη μία χρονιά. Να θυμίσουμε πως το εξαετές συμβόλαιο του Κέιν με τα σπιρούνια λήγει το 2024, πράγμα που λύνει τα χέρια των ανθρώπων της Τότεναμ να διατηρούν υψηλό πήχη στη ρήτρα του Άγγλου, και να απορρίπτουν προτάσεις των 150 εκατομμυρίων λιρών, όπως αυτή της Σίτι. 

Ο Χάρι Κέιν το σκέφτηκε αρκετές μέρες, σεβάστηκε την επιθυμία του ιδιοκτήτη των Σπερς, Ντάνιελ Λέβι, να τον κρατήσει στην ομάδα και με ένα tweet στο προσωπικό του λογαριασμό επιβεβαίωσε την είδηση της παραμονής. Σίγουρα ο 28χρονος φορ θα επανεξετάσει τις συνθήκες το επόμενο καλοκαίρι αν δεν έχει μείνει ευχαριστημένος με την προσεχή σεζόν στην Τότεναμ.

Ο Χάρι Κέιν αναφέρει: «Ηταν απίστευτο που είδα την υποδοχή από τους οπαδούς της Τότεναμ την Κυριακή και διάβασα μερικά από τα μηνύματα υποστήριξης που είχα τις τελευταίες εβδομάδες. Θα παραμείνω στην Τότεναμ αυτό το καλοκαίρι και θα είμαι 100% συγκεντρωμένος στο να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code