ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ριέκα-ΠΑΟΚ (21:00): Ο δρόμος για τους ομίλους "περνάει" από την Κροατία


Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται απόψε (26/8, 21:00) από την Ριέκα, στη ρεβάνς του 1-1 της Τούμπας με "φόντο" την πρόκριση στους ομίλους του νεοσύστατου Europa Conference League.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο αγώνα στην "Τούμπα" και πλέον καλείται να νικήσει στην Κροατία ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ριέκα και να προκριθεί στους ομίλους. Ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους Ροντρίγκο Σοάρες που υπέστη θλάση στο πρώτο ματς, Νέλσον Ολιβέιρα (ρήξη χιαστού), Ίνγκι Ίνγκασον και Ζίφκο Ζίβκοβιτς. Ο Ρουμάνος προπονητής αναμένεται να παρατάξει τους Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια στην άμυνα -από δεξιά προς τα αριστερά-, Κούρτιτς και Σβαμπ στα χαφ, Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Ζίβκοβιτς η "τριπλέτα" πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κάρολ Σφιντέρσκι. Στον "Δικέφαλο" υπάρχει πίστη και αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να κερδίσουν τους φιλόδοξους και μαχητικούς Κροάτες, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις των Ραζβάν Λουτσέσκου και Στέφαν Σβαμπ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Από την πλευρά τους οι Κροάτες, θέλουν να "πατήσουν" πάνω στο 1-1 της Τούμπας και να δυσκολέψουν το έργο του ΠΑΟΚ, σε μία έδρα που αναμένεται πολύ "θερμή" (υπάρχει πρόβλεψη για έως και 8.000 φιλάθλους). Ο προπονητής της Ριέκα καθώς και ο σκόρερ της Τούμπας, Ιβάν Λεπινίτσα, εμφανίστηκαν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τη ρεβάνς, τόνισαν πως το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα μετά το 1-1 στην Θεσσαλονίκη και θα τα δώσουν όλα για όλα για την πρόκριση στην έδρα τους. Η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Γκόραν Τόμιτς είναι η εξής: Πρσκάλο, Εσκοβάλ, Κρέσιτς, Γκάλοβιτς, Βούκσεβιτς, Τόμετσακ, Πάβισιτς, Λεπινίτσα, Γκνέζντα, Αμπάς, Αμπέμ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code