ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βελέζ-ΑΕΚ : Φουλ για το «διπλό» στο ντεμπούτο Μιλόγεβιτς

 


Με στόχο να καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (21.30) την Βελέζ στο Σαράγιεβο, στα πλαίσια της 2ης προκριματικής φάσης των αγώνων του Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος αρχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι απέναντι στην φιλόδοξη αλλά άπειρη ομάδα της Βοσνίας, με στόχο να βάλει από σήμερα τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών. Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς, στο επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο των κιτρινόμαυρων, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Σιμόες,Γαλανόπουλο και Λάτσι ενώ αντίθετα στην αποστολή συμπεριέλαβε τους νεοαποκτηθέντες Βράνιες και Αραούχο για το ματς του «Γκρμπαβίτσα Στάντιουμ»

Ο Σέρβος τεχνικός δεν προβλέπεται να αλλάξει το αγαπημένο του 4-2-3-1 με τον Στάνκοβιτς να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα τους Μπακάκη-Σβάρνα-Τζαβέλλα και Λόπες από δεξιά προς τα αριστερά. Σάκχοφ και Σιμάνσκι θα είναι το δίδυμο των αμυντικών χαφ με τον Μάνταλο να αγωνίζεται λίγο πιο μπροστά τους, στην θέση του επιτελικού μέσου. Η τριάδα στην επίθεση θα αποτελείται από τους Γκαρσία (δεξιά), Αλμπάνη (αριστερά) και Ανσαριφαρντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Βράνιες, Αραούχο, Τάνκοβιτς, Λε Ταλέκ, Μιτάι, Ντατσένκο, Μήτογλου, Γκίνης, Σαμπανάτζοβιτς και Ρουκουνάκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code