ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστάνα-Άρης: Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα

 


Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με νίκη θέλει ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο οποίος δίνει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στην φετινή σεζόν , την Πέμπτη (22/7, 16:00),  καθώς αντιμετωπίζει την Αστάνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι κιτρινόμαυροι θα παίξουν στον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου της Αστάνα και για αυτό προπονήθηκαν σε ανάλογο ταρτάν στο Καζακστάν για να το συνηθίσουν. Οι παίκτες του Άρη θα προσπαθήσουν να αποκομίσουν από το αγώνα ότι καλύτερο μπορούν, με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει το πλεονέκτημα για το παιχνίδι της άλλης Πέμπτης (29/7) στο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντσιος θα παρατάξει όπως όλα δείχνουν παρόμοια ομάδα με αυτήν που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό. Κάτω από τα δοκάρια των Θεσσαλονικών θα γίνει μάχη για την θέση ανάμεσα σε Κουέστα και Ντένις, ενώ η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους  Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης και Σάκιτς. Στα αμυντικά χαφ οι κύριες επιλογές θα είναι οι Ματίγια, Σάσα και Τζένγκο, ενώ λογικά οι Ματέο Γκαρσία, Μπερτόγλιο και Μπρούνο Γκάμα θα συνθέσουν την τριάδα πίσω από τον Μαντσίνι, με τον Μάνο να είναι μια επιπρόσθετη επιλογή για την επίθεση.

Η Αστάνα μετά από έξι χρόνια δεν κατάφερε πέρσι να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο Καζακστάν και για αυτό προσπαθεί να επιστρέψει την φετινή σεζόν, αφού μετά από 19 αγωνιστικές βρίσκεται στη 2η θέση, ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Τομπόλ. Έχει δηλώσει και τις τρεις νέες μεταγραφές, δηλαδή τους Μπίτρι, Πέδρο Εουτζένιο και Μπεκιράι, ενώ ο Τόμασοβ είναι ιδιαίτερος παίκτης, αφού αποτελεί τον πρώτο τους σκόρερ.


 
 
 
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code