ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστάνα-Άρης 2-0: Διδακτική ήττα και θα παλέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης για την πρόκριση

 


Ο Άρης δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αστάνα, αφού στο πρώτο ματς του δεύτερου προκριματικού του Conference League, ηττήθηκε με 2-0 από την ομάδα του Καζακστάν. Στα πρώτα λεπτά η άμυνα των γηπεδούχων έδειξε αστάθεια και ολιγωρία, με τον Άρη να εκμεταλλεύεται αυτά τα λάθη αλλά να μην τα μεταφράζει σε γκολ, με τον Μαντσίνι να μην καταφέρνει στο 6' λεπτό να κάνει το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τομάσοφ από την Αστάνα απείλησε με τετ-α-τετ αλλά απέκρουσε ο Ντένις του Άρη στην κλειστή του γωνία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον εξτρέμ Τομάσοφ στο 25' λεπτό (1-0) με ένα μακρινό του σουτ, με τον Ντένις να μην μπορεί να αποκρούσει. Στα επόμενα λεπτά του πρώτου μέρους, οι κιτρινόμαυροι απείλησαν και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν χάνοντας πολλές ευκαιρίες, αφού τόσο ο Ματέο Γκαρσία (31' λεπτό) και ο Μαντσίνι (32' λεπτό) δεν τα κατάφεραν από κοντά, όσο και ο Μπρούνο Γκάμα (34' λεπτό). Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αλλά η Αστάνα κράτησε το προβάδισμα με 1-0 στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης παρότι προσπάθησε να μειώσει, δεν έγινε ιδιαίτερα απειλητικός στην εστία, παρά το γεγονός ότι είχε την κατοχή της μπάλας. Στο 71' λεπτό, ο Τομάσοφ με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε για την Αστάνα το τελικό 2-0. Το επιθετικό σχήμα του Άρη στα τελευταία λεπτά δεν βρήκε λύσεις για να μειώσει την διαφορά, με την Αστάνα να παίρνει την νίκη με 2-0 στο τέλος του αγώνα. Υπενθυμίζουμε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί, αφού μένει ακόμη ο επαναληπτικός αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, οπού θα γίνει την Πέμπτη (29/7, 21:30)


Ενδεκάδα Άρη; Ντένις Ντε Μάτος, Σάκιτς, Γκανέα, Δεληζήσης, Μπεναλουάν, Σάσα Ματίγια, Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα, Μάντσινι, Ματέο Γκαρσία

-Ενδεκάδα Αστάνα: Νεπογκόντοφ, Ρουκάβινα, Μπεϊσεμπέκοφ, Μπίτρι, Σιμούνοβιτς, Εμπόνγκ, Κουάτ, Τσουπέρκα, Τομάσοφ, Μπαρσεγκιάν, Εουζένιο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code