ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ενδεχόμενο για Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς θεατές

 


Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Γιοσιχίντε Σούγκα, προειδοποίησε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, μπορεί να διεξαχθούν «κεκλεισμένων των θυρών».

Είναι πιθανό να μην υπάρχουν θεατές στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα αρχίσουν στις 23 Ιουλίου, επεσήμανε ο Σούγκα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θα ενεργήσουμε με ασφάλεια για την ασφάλεια του ιαπωνικού λαού, ως κορυφαία προτεραιότητα».

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων είχαν αποφασίσει τον Ιούνιο να επιτρέψουν την παρουσία φιλάθλων που διαμένουν στην Ιαπωνία, αλλά στο 50% των δυνατοτήτων υποδοχής κάθε Ολυμπιακού χώρου και με ανώτατο όριο 10.000 άτομα.

Η σχετική απόφαση, αναμένεται να ληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση των πέντε εμπλεκομένων φορέων (σ.σ. η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και η Παραολυμπιακή Επιτροπή, η ιαπωνική κυβέρνηση, οι τοπικές αρχές στο Τόκιο και η ιαπωνική οργανωτική επιτροπή), όπως δήλωσε η υπουργός Ολυμπιακών Αγώνων, Ταμάγιο Μαρουκάουα. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «Nippon», αυτή η σύνοδος κορυφής θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code