ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αυτός είναι ο Chris Paul που αγαπήσαμε

 


Εμφανώς συγκινημένος και μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση εμφανίστηκε μετά το Game 6 και την πρόκριση των Suns στους τελικούς του NBA, ο Chris Paul.

O mvp της χθεσινής αναμέτρησης πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του σημειώνοντας 41 πόντους με τους 31 μάλιστα να έρχονται στο δεύτερο μέρος.

Συνέβαλλε τα  μέγιστα στην παρουσία της ομάδας από το Phoenix σε τελικό μετά από το 1993 και στις δηλώσεις χαρακτήρισε την ομάδα αυτή ως οικογένεια του. Ακόμη δε ξέχασε τους αντιπάλους του, τους Clippers, που τους προσδιόρισε με τον ίδιο χαρακτηρισμό. Τέλος θυμήθηκε το πόσο δύσκολα έχει περάσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του, λέγοντας χαρακτηριστικά θ’ απολαύσει τη σημερινή βραδιά.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για όλους τους ανθρώπους γύρω μου. Πόσο μάλλον να πετυχαίνω κάτι τέτοιο εδώ στο Los Angeles κόντρα στους Clippers που και αυτοί είναι οικογένεια μου. Ήμουν στους Clippers, παλέψαμε σκληρά, ο Billy Crystal, είναι η οικογένεια μου. Σέβομαι απόλυτα την ομάδα αυτή, έχω απεριόριστο σεβασμό για τους οπαδούς των Clippers.

Αλλά αυτή εδώ η ομάδα μου πλέον, οι Suns οι οποίοι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Με τον coach Monty Williams το κάναμε πριν 10 χρόνια στη Νέα Ορλεάνη και έχουμε πολλή δουλειά ακόμη. Είναι η οικογένεια μου εκεί πάνω, σας αγαπώ. Δεκαέξι χρόνια, εγχειρήσεις, σκληρή δουλειά, δύσκολες ήττες, αλλά θα απολαύσω τη βραδιά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code