ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βέλγιο-Ιταλία : Πρόωρος τελικός στο Alianz Arena

 


Θα μπορούσε κάλλιστα ο σημερινός αγώνας να ήταν και ο τελικός της διοργάνωσης. Βέλγιο και Ιταλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (22.00) στο γήπεδο του Μονάχου, για την φάση των ''8'' της διοργάνωσης του Euro, με στόχο την εξασφάλιση μίας θέσης στα ημιτελικά.

Δύο από τις καλύτερες ομάδες του φετινού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αναμετρώνται σήμερα στο Allianz Arena της Γερμανίας. Από την μία, το Βέλγιο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, πήρε σπουδαία πρόκριση στην φάση των 16, απέναντι στην Πορτογαλία, ενώ προέρχεται και από ένα 3/3 στην φάση των ομίλων. Από την άλλη, η Ιταλία του Ρομπέρτο Ματσίνι, χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει τελικά τους μαχητικούς Αυστριακούς, ενώ προέρχεται επίσης από ένα νικηφόρο 3/3 στους ομίλους.

Ο Ισπανός προπονητής θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Ντε Μπρόινε και Εντέν Αζάρ που είναι αμφίβολοι  ενώ για την Σκουάτρα Ατζούρα θα απουσιάσει κατά πάσα πιθανότητα ο Κιελίνι, που νιώθει ακόμα ενοχλήσεις.

Στο παρελθόν Βέλγιο και Ιταλία έχουν βρεθεί 6 φορές αντιμέτωπες, με την Σκουάτρα Ατζούρα να έχει φύγει  νικήτρια τρείς φορές, τους Βέλγους να μετράνε μία νίκη και δύο ματς να έχουν λήξει ισόπαλα.

Πιθανές 11αδες

Βέλγιο : Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Βερμάλεν, Βερτόνχεν, Βίτσελ, Τίλεμανς, Μενιέ, Τόργκαν Αζάρ, Μέρτενς, Ντε Μπρόινε, Λουκάκου.

Ιταλία: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Μπονούτσι, Ατσέρμπι, Σπινατσόλα, Βεράτι, Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Ινσίνιε, Μπεράρντι, Ιμόμπιλε.

Ο Σλάβκο Βιντιτς απο την Σλοβενία θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code