ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σερφινγκ: Προβλήματα απείλησαν την...συμμετοχή του χρυσού Ολυμπιονίκη

 


Το σέρφινγκ είναι ένα από τα τέσσερα αθλήματα που έκαναν φέτος ντεμπούτο στο Ολυμπιακό πρόγραμμα. Ο Βραζιλιάνος σέρφερ, Ιταλό Φερέιρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών, αφήνοντας τον Ιάπωνα Κανόα Ιγκαράσι και τον Αυστραλό Όουεν Ράιτ στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Η συμμετοχή του χρυσού Ολυμπιονίκη στο Τόκιο κινδύνευσε λόγω ενός πολύ περίεργου ταξιδιού στους Παγκόσμιους Αγώνες Σέρφινγκ το 2019 στην παραλία Κισακιχάμα στο Μιγιαζάκι της Ιαπωνίας, από εκεί που πήρε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Ενώ ο Φερέιρα ήταν στις ΗΠΑ πριν το ταξίδι, άγνωστοι διέρρηξαν το αυτοκίνητο στις 8/9 και το διαβατήριο του εκλάπη όπως και η βίζα για να ταξιδέψει στην Ιαπωνία. Η μόνη επιλογή του ήταν να κάνει όσο πιο γρήγορα μπορούμε μια αίτηση για νέο διαβατήριο και βίζα για να μεταβεί για τους αγώνες στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Όταν ταξίδευε ένας τρομερός τυφώνας ανέβαλε την πτήση και το ταξίδι του διήρκησε επιπλέον 18 ώρες.

Όταν "πάτησε" Ιαπωνία και μετέβη στην παραλία, η οποία ήταν σε απόσταση 10 λεπτών από το αεροδρόμιο, η σειρά που θα αγωνιζόταν ήταν σε εξέλιξη. Έπρεπε να καλύψει 12 πόντους και για να αγωνιστεί δανείστηκε μια σανίδα από τον συμπατριώτη του σέρφερ, Φελίπε Τολέδο. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος νίκησε τον αγώνα και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Υπενθυμίζουμε ότι στον Ολυμπιακό τελικό, ο Φερέιρα έσπασε την σανίδα του στην πρώτη προσπάθεια, αλλά γρήγορα την αντικατέστησε με δεύτερη 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code