ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-Βελέζ Μόσταρ: Με αλλαγές για την ανατροπή και την πρόκριση

 


Να αποφύγει το κάζο θέλει η ομάδα του Μιλόγεβιτς.


Μια βδομάδα πριν κανείς δε θα σκεφτόταν ότι η ΑΕΚ θα χρειαζόταν νίκη-ανατροπή για να προκριθεί επί της Βελέζ του Μόσταρ, όμως η εικόνα των παικτών του Μιλόγεβιτς την περασμένη Πέμπτη στο Σαράγιεβο έφεραν αυτή τη ντροπιαστική ήττα και πλέον η ΑΕΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να προκριθεί. Να θυμήσουμε ότι από φέτος δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και η ΑΕΚ χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί.

Μεγάλο θετικό, πέρα από τις μεταγραφές που θα δώσουν το παρών στην ενδεκάδα είναι και η επιστροφή των φιλάθλων της ΑΕΚ στο γήπεδο, μετά από 511 μέρες. Να θυμήσουμε πως η είσοδος επιστρέπεται σε εμβολιασμένους, που έχουν περάσει και 14 ημέρες από τη δεύτερη δόση και χρειάζεται το πιστοποιητικό και αποδεικτικό ταυτότητας για την είσοδο. Πέρα από τα διαρκείας, διατίθενται και κανονικά εισιτήρια, σε ηλεκτρονική μορφή.

Στα αγωνιστικά τώρα ο Σέρβος τεχνικός της Ένωσης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γαλανόπουλο και Λάτσι που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι όλοι διαθέσιμοι και οι αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα είναι δεδομένες. Ο Στάνκοβιτς θα πάρει τη θέση του Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια. Σύμφωνα με όσα δούλεψε ο Μιλόγεβιτς δεν αποκλείεται να δούμε και Αραούχο και Ανσαριφάρντ μαζί στην ενδεκάδα, οπότε ο σχηματισμός θα είναι το 4-4-2. Μπακάκης δεξιά στην άμυνα, Βράνιες και Τζαβέλλας στο κέντρο και Μιτάι αριστερά, ενώ τα δύο κεντρικά χαφ θα είναι οι Σιμάνσκι και Λε Ταλέκ. Δεξιά ο Λιβάι Γκαρσία και αριστερά ο Πέτρος Μάνταλος.

Από τη μεριά του ο τεχνικός της Βελέζ, Ντούντιτς είδε τον Όβτσινα να προπονείται κανονικά και πλέον όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με το πρώτο παιχνίδι. Σε 4-2-3-1 ο Μπογκντάνοβιτς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Όβτσινα, Ζελίκοβιτς, Ίσιτς και Φερρέιρα. Χασάνοβιτς και Πρσες θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Άντουσιτς να κινείται μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Δεξιά στην επίθεση ο Όσιτς. αριστερά ο Σόουζα και στην κορυφή ο Ζαΐμοβιτς.

Ώρα: 21:00

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Μετάδοση: CosmoteTv

Διαιτητής: Κέβιν Κλάνσι (Σκωτία).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code