ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αγγλία-Δανία: Μάχη για τον τελικό, φαβορί τα "Τρία λιοντάρια" , αουτσάιντερ η απίστευτη Δανία

 


Αγγλία και Δανία ρίχνονται στην μάχη με φόντο τον τελικό του φετινού EURO, έχοντας και οι 2 κάνει εξαιρετικές πορείες μέχρι τώρα, στις 22:00, στο Γουέμπλει.

Οποία από τις 2 ομάδες περάσει στον μεγάλο τελικό, θα βρει απέναντι της, την Ιταλία που πήρε την πρόκριση χθες από την Ισπανία στα πέναλτι με το 4-2, ενώ το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλο 1-1.

Η μεν Αγγλία έχει ξεκινήσει την διοργάνωση ως φαβορί και το έχει αποδείξει μέχρι τώρα, καθώς πέρασε σε για να φτάσει εδώ την Γερμανία, την οποία κέρδισε με 2-0, ενώ στην φάση των προημιτελικών έδειξε τα δόντια της στην Ουκρανία που αν και πάλεψε, ηττήθηκε με 0-4, με τα γκολ των Κέιν, Μαγκουάιρ και Χέντερσον. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, οπότε το να περάσει στον μεγάλο τελικό είναι μονόδρομος. Η ομάδα έχει στηρίξει τις δυνάμεις τις στον Ραχίμ Στέρλινγκ που μοιάζει να είναι στα καλύτερα του, ενώ και ο αρχηγός Κέιν αν και άργησε έχει βρει τα πατήματά του δείχνει καλά. Αξιοσημείωτο για τα "Τρία λιοντάρια", είναι το γεγονός ότι δεν έχουν δεχθεί κανένα γκολ σσφην φετινή διοργάνωση κάτι που όπως είναι φανερό δεν έχει πετύχει καμία άλλη ομάδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σάουθγκεϊτ θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, αφού επέστρεψε και ο Σάκα στις προπονήσεις.

Από την άλλη η Δανία ήταν το ακλόνιτο αουτσάιντερ που τα κατάφερε καλύτερα από τον καθένα και βρίσκεται επάξια στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αν πιάσουμε το νήμα από το συμβάν που σόκαρε όλον τον κόσμο ποδοσφαιρικό και μη, λέγοντας αυτό που συνέβη στον Κρίστιαν Ερικσεν, ο οποίος τώρα είναι καλά, θα δούμε ότι η ομάδα της Δανίας, μετά την ήττα με την Φινλανδία και το Βέλγιο συνέτριψε για να προκριθεί, Ρωσία και Ουαλία με 4 γκολ στην καθεμία κσι μετά έπαιξε με χαρακτήρα και ψυχή και κέρδισε την επίσης πολύ κάλλη φέτος Τσεχία με 1-2. Στο αγωνιστικό κόμματι για τον ημιτελικό ο Χιούλμαντ θα δοκιμάσει πάλι να παρατάξει την ομάδα του με 3 αμυντικούς, με στόχο να πάρει ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, πλάι στην Ιταλία που προκρίθηκε χθες.

Στο κόμματι της προϊστορίας, Αγγλία και Δανία έχουν τεθεί αντιμέτωπες 21 φορές με τους Άγγλους να έχουμε κερδίσει 12, τους Δανούς μόλις 4, ενώ 5 έχουν λήξει ισόπαλα. Τελευταία φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες ήταν πριν από 10 μήνες στο Γουέμπλει, μα τους Δανούς να κερδίζουν με 0-1, στα πλαίσια του Nations League.

Πιθανες ενδεκάδες:

Αγγλία (4-2-3-1): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο – Φίλιπς, Ράις – Σάντσο (Φόντεν), Μάουντ, Στέρλινγκ - Κέιν.

Δανία (3-4-3): Σμάιχελ – Κρίστενσεν, Κίερ, Βέστεργκορντ – Στρίγκερ Λάρσεν, Χόιμπιεργκ, Ντιλέινι, Μέλε – Μπρέιθγουεϊτ, Ντόλμπεργκ (Πόουλσεν), Ντάμσγκορντ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ολλανδός, Ντάνι Μάκελι. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code