ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μόρας: "Ήρθε η στιγμή να σταματήσω το ποδόσφαιρο..."


Ο Βαγγέλης Μόρας ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας μέσω αναρτήσεων στα social media. Ο 39χρονος Λαρισαίος αμυντικός αποφάσισε να βάλει τέλος στην μακρόπνοη ποδοσφαιρική του πορεία, η οποία ήταν πλήρως επιτυχημένη και ευρέως αναγνωρίσιμη κυρίως στο Ελληνικό και Ιταλικό πρωτάθλημα

Ο Μόρας ξεκίνησε την καριέρα του από τους Αμπελόκηπους Λάρισας για να αποκτηθεί στη συνέχεια από την ΑΕΛ αγωνιζόμενος στη Β΄ Εθνική το 1999, ενώ το 2001 μετεγγράφηκε στην Προοδευτική, με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Α΄ Εθνική.

Το 2003 αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, καθώς ήταν προσωπική επιλογή του Ντούσαν Μπάγεβιτς που τον είχε αποκαλέσει τότε νέο Μανωλά. Το 2007 αποδεσμεύθηκε από την Ένωση και ως ελεύθερος συνέχισε την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος στην Μπολόνια για σχεδόν μία τετραετία.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2011 υπέγραψε για έναν χρόνο στη Σουόνσι, όπου παρέμεινε για μικρό διάστημα καθώς αποφάσισε να επιστρέψει στην Ιταλία όπου υπέγραψε, τον Ιανουάριο του 2012, συμβόλαιο με την Τσεζένα. Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς μετακόμισε στην Ελλάς Βερόνα, όπου και παρέμεινε επί μία γεμάτη τετραετία, συμπληρώνοντας 131 συμμετοχές πρωταθλήματος.

Το καλοκαίρι του 2016 συμφώνησε με την Μπάρι, αποχώρησε όμως έναν χρόνο αργότερα και επέστρεψε στην Ελλάδα, έπειτα από δέκα χρόνια καριέρας στο εξωτερικό, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό.

Τον Δεκέμβριο του 2017 επέστρεψε στην ομάδα της γενέτειράς του , την ΑΕΛ ενώ τον Αύγουστο του 2020 υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον Απόλλωνα Λάρισας, όπου και ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του διαδρομή.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις του:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code