ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Νέφτσι Μπακού 1-0: Πρώτο βήμα πρόκρισης για τους ερυθρόλευκους

 


Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους με σκληρό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον Μπουχαλάκη με τον Βαλμπουενά στο 17' λεπτό, με τον Γάλλο να δίνει την ασίστ στον Καμαρά για το 1-0 στο 29' λεπτό της αναμέτρησης. 

Ο Καμαρά λίγο έλειψε να γίνει και μοιραίος παίκτης των Πειραιωτών, αφού στο 44' λεπτό δέχθηκε την κόκκινη κάρτα μετά από ένα πολύ σκληρό φάουλ που έκανε στο Αλασκάροβ της Νέφτσι Μπακού. Το φάουλ πάγωσε τον ρυθμό των δύο ομάδων, οι οποίες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ερυθρόλευκοι έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα, με τον Τσελίκ από την ομάδα των Αζέρων αυτή τη φορά να χτυπάει με άσχημο τρόπο στο πρόσωπο τον Ρέαμπτσιουκ και να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα, Σκληρό και δυνατό παιχνίδι ακολούθησε στα επόμενα λεπτά, με τον Χασάν μεταξύ άλλων να δείχνει να έχει πρόβλημα και να γίνεται αλλαγή. Ο Ολυμπιακός διατήρησε το προβάδισμα του, πήρε την εντός έδρας νίκη με 1-0 και θα πάει την επόμενη εβδομάδα στο Αζερμπαϊτζάν με σκοπό να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μάρκοβιτς (78’ Βρουσάι), Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (18’ λ.τ. Βαλμπουενά), Καμαρά, Κούντε (69’ Σουρλής), Ραντζέλοβιτς (46’ Σισέ), Χασάν (79’ Κιμπού Καμαρά), Μασούρας

ΝΕΦΤΣΙ: Μαμάντοβ, Λαβάλ, Μπότζι, Στάνκοβιτς, Τσελίκ, Χαραμίζ, Μαχμούντοβ (90΄Μπασκέ), Μπουγκρίν (86΄Μπολούντοφ), Μαμαντού, Αλασκάροφ (λ.τ 45΄Αμπάσοφ), Μέζα Κολί (86΄Νατσανοφ).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code