ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρόσωπα Ολυμπιακών Αγώνων: Χεντ Ζαζά-Η 5η νεαρότερη συμμετέχουσα στην σύγχρονη ιστορία

 


Η 12χρονη Σύρια παίκτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Χεντ Ζαζά έγραψε ιστορία φέτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αφού ούσα 12 χρονών έγινε η νεότερη συμμετέχουσα στο τουρνουά και η πέμπτη νεαρότερη στην σύγχρονη ιστορία των Αγώνων. 

Η Ζαζά αγωνίστηκε στο απλό πινγκ πονγκ γυναικών και ηττήθηκε με 4-0 στα game στον πρώτο γύρο από την Αυστριακή, Liu Jia το Σάββατο (25/7). 

Η Συρία αθλήτρια δήλωσε ότι: "Το μήνυμα μου για τον καθένα που βρίσκεται στην ίδια κατάσταση: Πάλεψε για τα όνειρα σου. Προσπάθησε σκληρά, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που θα έχεις και θα πετύχεις τον στόχο σου" και συνέχισε λέγοντας ότι: "Παίζοντας κόντρα σε μια πολύ έμπειρή αντίπαλο ήταν πολύ δύσκολο, ιδιαίτερα για πρώτο μου ματς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε ήταν πολύ δύσκολα ψυχικά να προετοιμαστώ για αυτό. Αλλά θεωρώ ότι κατάφερε κάπως να το ξεπεράσω και αυτό το κομμάτι νομίζω τα πήγα καλύτερα κατά την διάρκεια του αγώνα".

Η Συρία υπενθυμίζουμε ότι βρίσκεται σε έκρυθμη κατάσταση και μόνο η συμμετοχή των αθλητών της δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Η Ζαζά υπενθυμίζουμε ότι ήταν η γυναίκα σημαιοφόρος για την Συρία στην τελετή έναρξης την Παρασκευή (23/7) και γενικότερα όπως τόνισε με την συμμετοχή της ήθελε να εμπνεύσει και να δώσει κουράγιο στον κόσμο.

Σχετικά με την απόδοση της υπογράμμισε ότι: "Για την επόμενη φορά θα δουλέψω σκληρά για περάσω το πρώτο, δεύτερο, τρίτο γύρο, γιατί θέλω να παραμείνω στην διοργάνωση πιο πολύ, όχι μόνο να παραμείνω στον πρώτο γύρο".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code