ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βελέζ Μόσταρ-ΑΕΚ 2-1 : Όλα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ

 


Ήττα για την ΑΕΚ με 2-1 από την Βελέζ Μόσταρ, στο επίσημο ντεμπούτο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο της.

Η Ένωση αν και άνοιξε το σκορ με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 12ο λεπτό, ισοφαρίστηκε γρήγορα, δέχτηκε και δεύτερο γκόλ στο 52ο λεπτό, δεν κατάφερε να αντιδράσει και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε και τώρα θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά, στον επαναληπτικό αγώνα του ΟΑΚΑ, για να περάσει το εμπόδιο των Βόσνιων.

Φωνάζουν δικαίως στην Ένωση για το ακυρωθέν γκολ του Ανσαριφάρντ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου καθώς και για το πέναλντι που δεν καταλογίστηκε στο 66ο λεπτό πάνω στον Λιβάι Γκαρσία.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Βελέζ μπήκε πιο ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τους Βόσνιους να έχουν την κατοχή της μπάλας και να προσπαθούν να την κυκλοφορήσουν κοντά στην περιοχή του Τσιντώτα και την ΑΕΚ να προσπαθεί να αμυνθεί και να βρει τα πατήματα της

.Όσο περνούσε η ώρα οι κιτρινόμαυροι προσπαθούσαν να ισορροπήσουν το ματς. Στο 6ο λεπτό μάλιστα, το μακρινό σούτ του Σάκχοφ, μπλόκαρε δύσκολα ο Μπογκντάνοβιτς.

Στο 12ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ άνοιξε το σκορ! Μετά από πολύ ωραία κίνηση και πάσα του Αλμπάνη, ''έβγαλε'' τετ-α-τετ τον Καρίμ Ανσαριφάρντ απέναντι από τον Μπογκντάνοβιτς και με ωραίο πλασέ, έκανε το 1-0.Η απάντηση της Βέλεζ ήταν άμεση. Στο 14ο λεπτό ο Πρσες με ένα καταπληκτικό σουτ , πολύ μακριά από την περιοχή του Τσιντώτα έβαλε ένα πανέμορφο γκολ,ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τους Βόσνιους .

Στο 18ο λεπτό η Βελέζ έχασε ευκαιρία για να κάνει την ολική ανατροπή! Μετά από ωραίο πλασέ του Μπραντάο, λίγα μέτρα έξω από την περιοχή της Ένωσης η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσιντώτα.

Στο 21ο λεπτό ο Λιβάι Γκαρσία έκανε μία όμορφη προσωπική προσπάθεια από την δεξιά πλευρά, μπήκε με καλές προϋποθέσεις μέσα στην μεγάλη περιοχή, όμως τελευταία στιγμή κόπηκε από τον Οβτσίνα, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ. Ο Λιβάι Γκαρσία εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Σάκχοφ να μην μπορεί να πιάσει ''γεμάτη'' κεφαλιά από καλή θέση μέσα στην περιοχή και τους αμυντικούς της Βέλεζ να διώχνουν ξανά σε κόρνερ.

Στο 31ο λεπτό η Βελέζ έχασε ακόμα μία ευκαιρία. Ο Πρσες βρήκε ξανά χώρο, έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, έκανε και πάλι ένα δυνατό σούτ, με τον Τσιντώτα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 42ο λεπτό η ΑΕΚ σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Μετά από σέντρα του Μάνταλου από αριστερά, ο Ανσαριφάρντ ακούμπησε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα, όμως ο επόπτης είχε σηκώσει το σημαιάκι, υποδεικνύοντας τον Ιρανό σε θέση οφσάιντ. Από το replay φάνηκε πως ο φορ της Ένωσης καλυπτόταν από τους αμυντικούς της Βέλεζ!

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με όμορφα γκόλ, ευκαιρίες και γρήγορο ποδόσφαιρο με την ΑΕΚ να φωνάζει για το ακυρωθέν γκολ.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 49ο λεπτό η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία.Μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Λιβάι Γκαρσία, ο Τζαβέλας πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι των Βόσνιων και  να περνάει άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα,στο 52' η Βελέζ πήρε κεφάλι στο σκορ! Μετά από αλλεπάλληλες κόντρες μέσα στην μεγάλη περιοχή του Τσιντώτα, ο Ζαίμοβιτς εκμεταλεύτηκε την αναστάτωση, έκανε ένα όμορφο πλασέ, κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του Σαράγιεβο.

Στο 66ο λεπτό ο Λιβάι Γκαρσία δέχτηκε ένα άτσαλο μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή των Βόσνιων, όμως ο διαιτήτής ''εδειξε'' να συνεχιστεί το παιχνίδι, μη καταλογίζοντας το πέναλντι και τους παίχτες της Ένωσης να φωνάζουν.

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ στο 74'.Μετά από έξυπνη εκτέλεση κόρνερ από τον Μάνταλο, ο Τζαβέλας πήρε μία όμορφη κεφάλια στο πρώτο δοκάρι του Μπογκντάνοβιτς, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 78'.Μετά από πολύ καλή σέντρα του Βεχάμποβιτς απο τα δεξιά ,ο Γκεοργκίεβιτς πήρε την κεφαλιά μέσα στην μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ, όμως ο Τσιντώτας μπλόκαρε την μπάλα με δυσκολία, αποσοβώντας τον κίνδυνο για την εστία των κιτρινόμαυρων.

Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.Ο Σίμάνσκι βρέθηκε σε πολύ καλό σημείο μέσα στην μεγάλη περιοχή της Βελέζ, μετά απο ασίστ του Λιβάι Γκαρσία, με τον Πολωνό να μην καταφέρνει να κερδίσει τον Μπογκντάοβιτς και να ισοφαρίσει για την Ένωση.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code